A terméket már nem értékesítjük

Perfect Plus kukta, perforált párolóbetét nélkül, 6,5 liter, WMF

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF perforált betét nélküli 6,5 l űrtartalmú Perfect Plus kuktáról röviden:

 • Perforált betét és láb nélkül
 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, dunsztoláshoz vagy befőzéshez alkalmas
 • A jól bevált technológiát ötvözi a modern tervezéssel
 • Fedő nyitás / zárás és pára kiengedés a nyélben lévő csúszó vezérlő segítségével
 • Biztosíték és mechanikus nyomásjelző segíti a nyitás biztonságát
 • 18/10 Cromargan fényezett rozsdamentes nemesacélból készül
 • Univerzális TransTherm® alj tökéletes hőátvitellel
 • Valamennyi tűzhelyhez, beleértve az indukcióst is
 • Lángvédelemmel ellátott fül és nyél
 • Belső mérőskála segíti a mérést
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • A fazék és a fedő mosogatógépben mosható
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!
 • Díjnyertes dizájnú termék: Red Dot Design Award

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect Plus kukták 18/10 Cromargan® fényezett, nemes rozsdamentes acélból készülnek, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és csak minimális karbantartást igényel. A kukta levehető nyelét a pontos főzési eredmény eléréséhez a fedő zárását /nyitását, illetve a pára kiengedését biztosító csúszkával és beépített nyomásjelzővel látták el.

A Perfect Plus sorozatú kuktákon található mechanikus nyomásjelző színjelzéssel ad tájékoztatást az edény belsejében lévő nyomásáról. Amennyiben levest, gulyást vagy például nagy húsdarabokat szeretne főzni a kuktában, a belső hőmérsékletnek 117 °C körül kell lennie, ami a második narancssárga csíknak felel meg. Azonban ha zöldséget vagy halat szeretne a fazékban készíteni, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 109 °C-ot. Ilyen esetben a nyomásjelzőnek szabad az első narancssárga jelzéstől feljebb mennie. Az itt található táblázat az egyes élelmiszerek főzési idejével kapcsolatos részleteket tartalmazza.

A WMF kukták további előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, mely az indukciós tűzhellyel egyetemben minden típusú tűzhelyen használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában afőzési idő a hagyományos főzési módhoz képest akár 70%-kal rövidebb, ezzel kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. Ugyanakkor a speciális betéteknek köszönhetően a kuktákban egyszerre több étel is főzhető.

Saját levében történő főzés esetén az élelmiszerek aromája és saját íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának sokoldalúan veheti hasznát a konyhájában: levesek vagy raguk főzhetők benne, párolhat és süthet húst, megpárolhatja vagy a párában megfőzheti a zöldséget, kiengedheti a fagyasztott élelmiszereket, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden másra használhatja.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A Cromargan® kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely acél nemesítéssel jön létre. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Ugyanez érvényes a Studio Wagner Perfect Plus sorozatú kuktáira is: Dizájn. A WMF ezekre a fazekakra meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

KÓD: WM0793139990

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése