A terméket már nem értékesítjük

Perfect Plus kukta, fedő nélkül, 3,0 liter, WMF

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF 3,0 l űrtartalmú fedő nélküli Perfect Plus kuktáról röviden:

 • Fedő nélkül
 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, dunsztoláshoz vagy például befőzéshez alkalmas
 • Modern dizájnnal ötvözi a bevált technológiát
 • A fedő kinyitása / lezárása és a pára kiengedése a nyélben elhelyezett csúszkával történik
 • Védőbiztosíték és mechanikus nyomásérzékelő a biztonságos nyitáshoz
 • 18/10 Cromargan fényezett rozsdamentes nemesacélból készül
 • Tökéletes hőátvitelt eredményező univerzális TransTherm® alj
 • Valamennyi tűzhelyen használható, ideértve az indukciós tűzhelyet is
 • A fül és nyél láng elleni védelemmel lett ellátva
 • A mérést belső mérőskála segíti
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • Mosogatógépben mosható fazék és a fedő
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!
 • Díjnyertes formatervezésű termék: Red Dot Design Award

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect Plus kukták18/10 Cromargan® fényezett rozsdamentes nemesacélból készülnek. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor minimális karbantartást igényel. A kukta levehető nyelét a pontos főzési eredmény eléréséhez a fedő zárását /nyitását, illetve a pára kiengedését biztosító csúszkával és beépített nyomásjelzővel látták el.

A Perfect Plus sorozatú kuktákon található mechanikus nyomásjelző színjelzéssel ad tájékoztatást az edény belsejében lévő nyomásáról. Amennyiben levest, gulyást vagy például nagy húsdarabokat szeretne főzni a kuktában, a belső hőmérsékletnek 117 °C körül kell lennie, ami a második narancssárga csíknak felel meg. Azonban ha zöldséget vagy halat szeretne a fazékban készíteni, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 109 °C-ot. Ilyen esetben a nyomásjelzőnek szabad az első narancssárga jelzéstől feljebb mennie. Az itt található táblázat az egyes élelmiszerek főzési idejével kapcsolatos részleteket tartalmazza.

A WMF kukták további előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, mely az indukciós tűzhellyel egyetemben minden típusú tűzhelyen használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában a főzési idő a hagyományos főzési módhoz képest majd 70%-kal rövidebb, ezáltal megkíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. Ugyanakkor a speciális betéteknek köszönhetően a kuktákban egyszerre több étel is főzhető.

Saját lében történő főzés esetén az élelmiszerek aromája és saját íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának sokoldalúan veheti hasznát a konyhájában: levesek vagy egytálételek főzhetők benne, párolhatja és megsütheti a húst, megpárolhatja vagy a párában megfőzheti a zöldséget, kiengedheti a fagyasztott ételeket, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden másra is használhatja.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A Cromargan® kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely acél nemesítéssel jön létre. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Mindez a Studio Wagner műhely Perfect Plus kukta sorozatára is érvényes: Dizájn. Ezekre a fazekakra a WMF meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

KÓD: WM0793116041

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése