Perfect kukta párolóbetét nélkül, 6,5 liter, WMF

Kód: WM0792639990
67 890 Ft –23 %
Perfect kukta párolóbetét nélkül, 6,5 liter, WMF
67 890 Ft –23 % 52 490 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A WMF betét nélküli 6,5 l űrtartalmú Perfect kuktáról röviden:

 • Betét nélkül
 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, pároláshoz vagy például befőzéshez alkalmas
 • Klasszikus időálló dizájn ötletes technológiával ötvözve
 • Csúszka vezérlés a nyélben a fedél kinyitásához / bezárásához és a pára kiengedéséhez
 • Biztonságos nyitást segítő biztosíték és mechanikus nyomásjelző
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

A WMF betét nélküli 6,5 l űrtartalmú Perfect kuktáról röviden:

 • Betét nélkül
 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, pároláshoz vagy például befőzéshez alkalmas
 • Klasszikus időálló dizájn ötletes technológiával ötvözve
 • Csúszka vezérlés a nyélben a fedél kinyitásához / bezárásához és a pára kiengedéséhez
 • Biztonságos nyitást segítő biztosíték és mechanikus nyomásjelző
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból készül
 • Tökéletes hőátvitelt biztosító Univerzális TransTherm® alj
 • Valamennyi tűzhely típushoz, beleértve az indukciósat is
 • Belső mérőskála segíti a könnyebb mérést
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • A fazék és a fedél mosogatógépben mosható
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect kukták már hosszú ideje jó hírnévnek örvendenek. Hagyományos időálló dizájnjuk ötletes technológiával párosul. Kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező és minimális karbantartást igényelő anyagból, Cromargan®fényezett 18/10 rozsdamentes nemesacélból készülnek.

Levehető kuktanyél, melyet a pontos főzési eredmények érdekében beépített nyomásjelzővel, míg a fedő zárásához és nyitásához csúszkavezérlő egységgel láttak le. Segítségével könnyen szabályozható a fazékban lévő gőz mennyisége – a vezérlő csúszka előre tolásával egyszerűen és biztonságosan, a testtől távolodó irányban, kiengedhető a pára a fazékból. A nyél használat után leöblíthető, a fazék és a fedő mosogatógépben mosható.

A Perfect sorozatú kukták mechanikus nyomásjelzője színjelzés segítségével ad tájékoztatást a kukta belső nyomásáról. Amennyiben levest, gulyást vagy például nagy húsdarabokat szeretne főzni a kuktában, a belső hőmérsékletnek 117 °C körül kell lennie, ami a második narancssárga csíknak felel meg. Azonban ha zöldséget vagy halat szeretne a fazékban készíteni, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 109 °C-ot. Ilyen esetben a nyomásjelzőnek szabad az első narancssárga jelzéstől feljebb mennie. Az egyes élelmiszerek főzési idejével kapcsolatos további részleteket az itt lévő táblázatban megtalálja.

A WMF kukták további előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, mely az indukciós tűzhellyel egyetemben minden típusú tűzhelyen használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában a főzési idő a hagyományos főzési módhoz képest közel 70%-kal rövidebb, ezáltal kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. A kuktákban ezen kívül speciális betétjük jóvoltából egyszerre több étel is főzhető.

Az ételek saját levükben történő főzésekor azok aromája és íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának sokoldalúan veheti hasznát a konyhájában: levesek vagy egytálételek főzhetők benne, párolhatja és megsütheti a húst, megpárolhatja vagy a párában megfőzheti a zöldséget, kiengedheti a fagyasztott ételeket, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden másra is használhatja.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag megnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka eredményez.

A Cromargan® acél nemesítéssel létrehozott kiváló minőségű rozsdamentes acél. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Ugyanez érvényes a Jo dizájn műhely Perfect sorozatú kuktáira is. Laubner. A WMF ezekre a fazekakra meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Kukták
  Garancia: 2 év
  Súly: 1 kg
  Sorozat: WMF Perfect
  Margin: E
  Terméktípus: Kukta
  A tétel elfogyott…

  WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

  WMF - prémium német design

  WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki:

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki:
  A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

   

  Kérjük, jelentkezzen be újra

  Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

  Köszönjük a megértést.

  Bejelentkezés