ZONE

PEILI fedeles tárolódoboz készlet, 3 részes, warm grey

formatervezése elnyerte a 2016-os Red Dot Design Award díjat

  • 22 442 Ft
  • raktáron 5 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZO371023
Márka: ZONE
Sorozat: ZONE PEILI
Dizájner: Tilde Nygaard / Hugo Dines Schmidt / Morten Lauritzen - VE2
Szín / méretek: ködszürke; Ø 9 cm; magasság 6 cm; 0,25 liter; Ø 12 cm; magasság 8 cm, 0,5 liter; Ø 16 cm, magasság 8,8 cm, 1 liter
Anyag: használható mikrohullámú sütőben
melamin
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A PEILI fedeles tárolódoboz készlet a következőkből áll:

  • 1 db tárolódoboz, méretei: 0,25 liter, Ø 9 cm, magasság 6 cm, ködszürke
  • 1 db tárolódoboz, méretei: 0,5 liter, Ø 12 cm, magasság 8 cm, ködszürke
  • 1 db tárolódoboz, méretei: 1 liter, Ø 16 cm, magasság 8,8 cm, ködszürke

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

GYARTÓ KÓDJA: 371023

A márkáról ZONE

ZONE

A dán ZONE márka termékein a skandináv minimalista jegyek olyan erősen érzőnek, hogy azonnal felismerhetők, még a széles választék ellenére is. A márka célja a folyamatos innováció, a családi konvenciók kihívása és a kíváncsiság megteremtése.