WMF

Peel kosár, Ø 26 cm

  • 36 290 Ft
  • elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A dizájnos Peel kosár gyümölcsök vagy zsemlék tálalásához ideális. A kosár már önmagában szemrevaló, üresen is nagyon jól fog mutatni otthonában! Levegős, de stabil formája frissen hámozott almahéjhoz hasonlít.

A Peel kosár több formatervezési díjat is nyert, melyek közül az egyik legjelentősebb a Red Dot Design Award. Kiváló minőségű, matt rozsdamentes Cromargan® acélból készül.

Nem kell ahhoz sok, hogy jól érezze magát otthonában. Elég, ha egy kicsit odafigyel környezetére és a saját stílusának megfelelő kiegészítőkkel veszi körbe magát. A WMF társaság Living Lounge sorozatát a klasszikus, időtlen dizájn jellemzi, termékeivel kellemes hangulatot tud varázsolni otthonában, amelyek nem csak a tekintetet kényeztetik, de hasznosak is.

GYARTÓ KÓDJA: 06.6523.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0665236030
Márka: WMF
Sorozat: WMF Living Lounge
Dizájner: Designaffairs
Szín / méretek: Ø 26 cm; magasság 15,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
matt