Kód: PG23737
Márka: Peugeot
Sorozat: Peugeot PARIS uSelect
Szín / méretek: magasság 22 cm
Anyag: bükkfa

Termékleírás

A PARIS sódaráló tulajdonságai:

  • Kifejezetten durva szemcsés só őrlésére kifejlesztett speciális őrlőmechanizmus.
  • Kiváló minőségű bükkfából készült.
  • Hagyományos dizájn.
  • Kétirányú uSelect őrlőmechanizmus állítható őrlési finomsággal.
  • Francia gyártmány.
  • Sóval töltve.
  • 5 év kiterjesztett garancia a daráló testére.
  • Életre szóló garancia az őrlőmechanizmusra.

A Paris fűszerdarálók a Peugeot márka alapmodelljeinek számítanak. A kicsitől az extra nagyig - minden alkalomhoz megvan a megfelelő darab! Kétirányú uSelect őrlőmechanizmussal vannak ellátva, és ráadásul az őrlés finomsága is állítható. A darálók a kupak felső részén található P és S betűk alapján könnyen megkülönböztethetők.

A Peugeot sóőrlő mechanizmusáról:

A sódaráló őrlőmechanizmusát kifejezetten durva szemcsés és száraz tengeri só őrlésére fejlesztették ki. Rozsdamentes acélból készül, így nincs kitéve a só által kiváltott korrózió veszélyének.

Milyen sót használjunk?

A sódaráló ideális működéséhez és kihasználásához 4 mm átmérőjű, durva szemcsés só használata javasolt. Mindig durva szemcsés, száraz tengeri sót vagy kősót használjon.

A Peugeot márka már 1810 óta jelen van a piacon, ez idő alatt a francia életstílus és gasztronómia szimbólumává vált. A Peugeot darálók teste és őrlőmechanizmusa Franciaországban, saját üzemekben készül. A darálók összeszerelése kézzel történik, amit rendkívül alapos ellenőrzés követ. A Peugeot társaság számára a hibátlan működés magától értetődő. Az őrlőmechanizmusokra a társaság életre szóló garanciát nyújt.

GYARTÓ KÓDJA: 23737

A márkáról Peugeot

Peugeot

A Peugeot Saveurs gyár világszerte elismert konyhai darálókat gyárt. A tervezés előkészítésétől, a műszaki fejlesztésen át, fafeldolgozásig és egészen a precíz összeszerelésig, mindnen a márka gyárában történik. A több mint 200 éves hagyományra visszetekintő Peugeot a konyhai darálók exportjának élvonalába lépett, ma pedig több mint 80 országba importálják.