A terméket már nem értékesítjük

Palma evőeszköz: merőkanál

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Palma merőkanál merőrészének praktikus kialakításából adódóan ideális különböző ételek kimeréséhez, meglocsolásához és megfelelő adag leves, pörkölt, vagy chilli con carne kimeréséhez. Az alábbi ügyes merőkanál hasznos lesz krémes rizottó készítésekor is, az alaplé fokozatos adagolásához. A merőkanál bólé kimeréséhez, gyümölcssaláta felszolgálásához is használható.

Modern beltérben, illetve a klasszikus porcelán mellett a megterített asztal különleges stíluseleme lesz a Palma evőeszköz a mindennapos használat során. Mértéktartó dizájnja, melyet letisztult vonalvezetés és szabályos arányok kísérnek, eleganciát sugároz. A Palma evőeszköz szembeszökő részlete a monoblokk kések magas fényű pengéje, mely kontrasztban áll a markolattal.

A Palma evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket.

KÓD: WM1272146040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése