Thomas

ONO üvegváza, 3 az 1-ben

  • 12 357 Ft
  • raktáron 5 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: TH1196532138248411
Márka: Thomas
Sorozat: Thomas ONO
Dizájner: Kilian Schindler
Szín / méretek: fehér, Ø 8 cm, magasság 13 cm
Anyag: homokfúvott üveg
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

Az ONO 3 az 1 -ben üvegváza a német Thomas társaság ONO sorozatának multifunkciós terméke. Ahogy a neve is elárulja használható vázaként, de átgondolt formatervezésének köszönhetően gyertyatartóként is jót mutat, és akár a légfrissítő pálcikák is illatozhatnak benne. Az ONO váza fehér színű homoküvegből készült. Tisztítsa mosogatógépben, hogy időt és energiát spóroljon! A Kilian Schindler által tervezett szép és átfogó kollekció a minőségi anyagok felhasználása mellett a környezettudatos formatervezésre is nagy hangsúlyt fektet. Ezért a sorozat „Green Product Award“díjat nyert. További előnye, hogy a sorozat egyes darabjai kiválóan kombinálhatók.
  • Praktikus, multifunkciós váza.
  • Fehér színű homoküvegből gyártva.
  • Mosogatógépben kímélő programon tisztítható.
  • Németországban gyártva.
A német Thomas társaság ONO sorozatának porcelán termékei egyszerű, minimalista kivitelezésben, minőségi, kemény porcelánból készültek. A sorozat megalkotásánál ügyeltek arra, hogy az egyes darabok ne csak praktikusak legyenek, hanem esztétikusak is.

A ONO porcelántermékek talán legkarakteresebb jellemzője, hogy rendkívül letisztult vonalvezetéssel rendelkeznek, formatervezésük mindemellett egyedi marad, még annak ellenére is, hogy a sorozatban nem szerepelnek extravagáns formák. Kialakításukat tekintve ideálisak a mindennapos használatra. Az ONO porcelánsorozatban megtalál mindent, ami a hétköznapokat kellemesebbé varázsolja.

GYARTÓ KÓDJA: 11965-321382-48411

A márkáról Thomas

Thomas

A Thomas márka első osztályú porcelánjai évszázados történelmük ellenére kreatív tervezéssel és a színárnyalatok felhasználásával elnyerik fiatalok tetszését. Termékeik közvetlenül az asztalok kreatív díszítésére szólítanak fel. Egyszerű alakzatok illeszkednek a klasszikus és modern belső térbe. A finom vonalaknak köszönhetően könnyen kombinálhatók.