Thomas

ONO fa vágódeszka, 75 x 20 cm

  • 18 123 Ft
  • raktáron 12 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: TH1196532137905747
Márka: Thomas
Sorozat: Thomas ONO
Dizájner: Kilian Schindler
Szín / méretek: magasság 4 cm, hosszúság 75 cm, szélesség 20 cm
Anyag: kaucsukfa

Termékleírás

A német Thomas társaság ONO sorozatánakfa vágódeszkájavilágos kaucsukfából, gumifából készült. E termék alapanyagának kiválasztása szintén környezettudatos volt. A latex tartalmú tejnedv képződésének befejeztével az ültetvényeken a kaucsukfákat megmetszik és újakat ültetnek ki. A kaucsukfát bútorok, fapadlók, vagy mint az ONO fa vágódeszka esetében is, háztartási segédeszközök készítésére használják. A vágódeszkát szeletelésen kívül használhatja a reggeli elegáns és stílusos tálalásához, de akár kávé vagy bármilyen más finomság felszolgálásra. Sokoldalú felhasználásának csak a fantázia szabhat határt. A vágódeszka mindkét vége lekerekített, így fogása és tartása sokkal egyszerűbb.
  • Kaucsukfából készítve.
  • Olajjal kezelt felület a hosszabb élettartamért.
  • Modern, időtálló dizájn.
  • Lekerekített végek a kényelmesebb fogásért.
  • Németországban gyártva.
A német Thomas társaság ONO sorozatának porcelán termékei egyszerű, minimalista kivitelezésben, minőségi, kemény porcelánból készültek. A sorozat megalkotásánál ügyeltek arra, hogy az egyes darabok ne csak praktikusak legyenek, hanem esztétikusak is. A Kilian Schindler által tervezett szép és átfogó kollekció a minőségi anyagok felhasználása mellett a környezettudatos formatervezésre is nagy hangsúlyt fektet. Ezért a sorozat „Green Product Award“díjat nyert. További előnye, hogy a sorozat egyes darabjai kiválóan kombinálhatók.

A ONO porcelántermékek talán legkarakteresebb jellemzője, hogy rendkívül letisztult vonalvezetéssel rendelkeznek, formatervezésük mindemellett egyedi marad, még annak ellenére is, hogy a sorozatban nem szerepelnek extravagáns formák. Kialakításukat tekintve ideálisak a mindennapos használatra. Az ONO porcelánsorozatban megtalál mindent, ami a hétköznapokat kellemesebbé varázsolja.

GYARTÓ KÓDJA: 11965-321379-05747

A márkáról Thomas

Thomas

A Thomas márka első osztályú porcelánjai évszázados történelmük ellenére kreatív tervezéssel és a színárnyalatok felhasználásával elnyerik fiatalok tetszését. Termékeik közvetlenül az asztalok kreatív díszítésére szólítanak fel. Egyszerű alakzatok illeszkednek a klasszikus és modern belső térbe. A finom vonalaknak köszönhetően könnyen kombinálhatók.