A terméket már nem értékesítjük

One Boy szemeteskosár, 40 liter, fekete

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A kiváló One Boy szemeteskosár méreteiből kiindulva ideális nagyobb háztartásokba. Szögletes kialakításának köszönhetően elhelyezhető a fal mellé vagy a szoba sarkába. Fedele rozsdamentes acélból készül, hangtalanul záródik és nyitott állapotban megáll a helyén, ezért nem szükséges kézzel tartani. Praktikus szemeteszsák-rögzítővel rendelkezik, így a szemét mindig egyenesen a zsákba kerül. Nyitása taposópedálra működik.

A Wesco szemeteskosarai az amerikai formatervezésnek és a német gyártási precizitásnak köszönhetően kiváló alternatívát nyújtanak a műanyag szemeteskosarakkal szemben. A Wesco társaság szemeteskosarai mindennapi használat mellett is egy életen keresztül szolgálják Önt. Ez az egyik oka annak, hogy nem csak az egyedi dizájnt előnyben részesítők között, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ezért a kivitelezés minősége garantált.

KÓD: WS38140162

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése

Fejlesztjük a Kulinát az Ön számára!

Jelenleg kulcsfontosságú változások vannak folyamatban raktárkezelésünkben az rendelések még gyorsabb feldolgozása érdekében. A csomagok szállítását ezért 2020.4.6-ig felfüggesztjük. Köszönjük a megértését! A Kulina csapata.