Kód: WS38140162
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Fekete
Szín / méretek: fekete; 40 liter, 40,5 cm x 37,6 cm; magasság 65 cm
Anyag: minőségi, porfestett acél pléh
műanyag betét
robusztus alsó műanyag perem
rozsdamentes nemesacél 18/10

Termékleírás

A kiváló One Boy szemeteskosár méreteiből kiindulva ideális nagyobb háztartásokba. Szögletes kialakításának köszönhetően elhelyezhető a fal mellé vagy a szoba sarkába. Fedele rozsdamentes acélból készül, hangtalanul záródik és nyitott állapotban megáll a helyén, ezért nem szükséges kézzel tartani. Praktikus szemeteszsák-rögzítővel rendelkezik, így a szemét mindig egyenesen a zsákba kerül. Nyitása taposópedálra működik.

A Wesco szemeteskosarai az amerikai formatervezésnek és a német gyártási precizitásnak köszönhetően kiváló alternatívát nyújtanak a műanyag szemeteskosarakkal szemben. A Wesco társaság szemeteskosarai mindennapi használat mellett is egy életen keresztül szolgálják Önt. Ez az egyik oka annak, hogy nem csak az egyedi dizájnt előnyben részesítők között, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ezért a kivitelezés minősége garantált.

GYARTÓ KÓDJA: 381401-62

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.