A terméket már nem értékesítjük

Olajtartó, kék/blue flame

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Az olajtartó egyaránt használható asztali olajhoz és olívaolajhoz. A kiöntőrész praktikus és pontosan adagol, akár kis mennyiséget is. Köszönhetően a kiváló kerámiának, amiből készül, tárolható benne olyan olívaolaj is, amelyet kb. 20 °C mellett, sötétben ajánlatos tárolni.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

KÓD: EH970215

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése