Rólunk

Főzés és tálalás színvonalasan. Ez társaságunk fő mottója és vezérelve. Webáruházunk kiváló minőségű, márkás termékeket kínál. Szeretnénk, hogy ügyfeleink örömüket leljék a nálunk vásárolt termékekben, ezért minden egyes általunk forgalmazott márka cégünk szigorú minőségi ellenőrzésén esett át, végeredményben csak a legjobbakat áruljuk. Garantáljuk Önnek, hogy kínálatunkban csak olyan termékek szerepelnek, melyek kiváló alapanyagokból készülnek, időtállóak, stílusosak, tökéletesen működnek és használatuk az egészségre ártalmatlan.

KULINA - a Te életed, a Te ízvilágod

Szolgáltatások, melyeket a Kulina.hu webáruház nyújt Önnek:

 1. Mind a használati értéket, mind a dizájnt tekintve, világviszonylatban mérve is a legjobb gyártók termékeit kínáljuk: Joseph Joseph, MIYABI, Peugeot, Blomus, Eva Solo, WMF, RIEDEL, REVOL, EMILE HENRY, ZWILLING, KAISER, MÜkitchen, MAUVIEL 1830, STAUB, THOMAS, Silit, WESCO.
 2. Bőséges készletek és hatalmas választék minden, ami a főzéshez és tálaláshoz kellhet.
 3. Részletes termékismertetés útmutatók, alapos leírások, jó minőségű fényképek, aprólékos technikai adatok, termékismertető videók, tippek és tanácsok.
 4. Professzionális ügyfélszolgálat automatikus email értesítések a megrendelés állapotáról, megbízható információk a raktárkészletről, feladott csomagok követése, biztonságos fizetési lehetőségek, segítőkész telefonos, e-mailes és online chat-es vevőszolgálat.

Rövid áttekintés a Kulina.hu kínálatáról:

Büszkék vagyunk gazdag termékkínálatunkra és arra, hogy bármit is szeretne a konyhában készíteni, webáruházunkban minden szükséges kelléket megtalál hozzá. Természetesen ezek a kellékek cégünk szigorú minőségi ellenőrzésén estek át, végeredményben csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk Önnek és garantáljuk, hogy használati értékük, élettartamuk és formatervezésük világviszonylatban is a legjobbak közé tartozik.

Kiváló minőségű főzőedények a legkülönfélébb alapanyagokból, olyan gyártóktól, mint a WMF, REVOL, MAUVIEL 1830, DE BUYER, SILIT, EMILE HERNY, STAUB, EVA SOLO, ZWILLING.

Rozsdamentes acéledények, rézedények, öntöttvas edények, tapadásgátló réteggel ellátott edények, teflon edények, elektromos-/gáztűzhelyen is használható kerámiaedények, üvegedények, porcelánedények, párolóedények, újgenerációs kukták, stb.

Bármilyen ételt főz, a jó minőségű edény alapköve a hibátlanul sikerült ételnek, a zökkenőmentes munkának és az Ön elégedettségének. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!

 • Rozsdamentes acélból és rézből készült serpenyők, kerámia bázisú tapadásgátló réteggel rendelkező serpenyők, öntöttvas serpenyők, tálalóserpenyők, acélserpenyők – STAUB, MAUVIEL 1830, WMF, ZWILLING, DE BUYER, SILIT. TTekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!
 • Páratlan minőségű rozsdamentes acél kések, speciális felhasználásra szánt kések, luxus Damasteel kések – speciális textúrájú kések, a piacon fellelhető legkiválóbb acél – ZWILLING, WMF. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!
 • Hatalmas választék konyhai segédeszközökből – hámozók, mandolin szeletelők, reszelők, prések, diótörők, mozsarak, merőkanalak, edényalátétek, spatulák, szűrők, sziták, ollók, időmérők, hőmérők, habverők, mérlegek, stb. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!
 • A fűszerek világába kalauzolnak minket a WMF, a PEUGEOT, a ZWILLING, a SILIT és a WESCO darálók és fűszerőrlők. Fém, fa, műanyag, akril, elektromos, kicsi, nagy, színes – bármilyet is keres, nálunk megtalálja. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!
 • Makulátlan kivitelezéssel és stílusos formatervezéssel büszkélkedhetnek a kínálatunkban fellelhető WESCO szemeteskosarak, a dán EVA SOLO és a német BLOMUS szemeteskosarak pedig letisztult vonalvezetésükkel és modernitásukkal emelkednek ki. Tekintse meg „A konyhában” nevezetű kategóriánkat!

A KULINA webáruházban több, igazán különleges terméket is kínálunk tálaláshoz, például a THOMAS (ROSENTHAL társaság) étkészleteit, vagy komplett terméksorozatokat a WMF társaságtól.

A porcelán az egyik legrégebben használt matéria a konyhában. A REVOL társaságnak több, mint 225 éves tapasztalata van a porcelángyártással, ez már magában garancia a minőségre. Kínálatunkban modern stílusú, WMF és EVA SOLO gyártmányú porcelánedényeket is talál, tálaláshoz és főzéshez egyaránt.

Az asztal megterítéséhez ennél viszont sokkal többre van szükség – só- és borszórókra, tálkákra, kiegészítőkre, tálaló segédeszközökre, reggeliző/brunch porcelánra, tálcákra, tálalótálakra, poharakra, ételmelegítőkre, stb. Mindezt, és ennél többet is talál kínálatunkban. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!

 • Rendkívüli rozsdamentes acél evőeszköz választék a WMF márkától, komplett készletek, dizájnkollekciók, gyermek evőeszközök, speciális tálalóeszközök tésztafélékhez, húsokhoz, grillezéshez, stb. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!
 • Kínálatunkban kedve szerint válogathat a teák és a hideg italok készítéséhez szükséges termékek közül – termoszok, bögrék, poharak, üvegkancsók, hűtőbe való karaffák, stb.
 • Mindemellett, koktélos poharakat, bárpoharakat, pezsgőspoharakat és bárkellékeket is kínálunk, olyan híres gyártóktól, mint a WMF, a RIEDEL és az EVA SOLO. Nem csak a professzionális, de a kezdő bártenderek is tudnak itt válogatni! 
 • Ha szeret elidőzni egy csésze tea mellet, nálunk jó helyen jár! Speciális teáspoharak, porcelán csészék, bögrék, valamint porcelán, rozsdamentes acél, illetve öntöttvas teáskannák széles választéka várja Önt!
 • A minőségi kávé és annak fogyasztása manapság szinte kultusznak számít. A THOMAS, a REVOL és az EVA SOLO kávéspecifikus bögrék és csészék rendkívül széles választéka várja Önt, ne tétovázzon!

Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!

"In vino veritas" - Borban az igazság, tartja a mondás. A jó bor igazi élményt ad, és ha ezt az élményt fokozni szeretné, akkor minőségi borkiegészítőket kell használnia. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinknak olyan gyártók termékeit tudjuk kínálni, mint például a borszakma abszolút fenoménja, a RIEDEL társaság. A társaság kizárólag profi borászok segítségével fejleszti ki dekantálóit, poharait, melyek hihetetlen mértékben segítik megismerni a borokban rejlő változatosságot. Nekik köszönhetően, teljes meggyőződéssel valljuk mi is azt a nézetet, hogy minden borfajta különleges bánásmódot igényel.

Ha a Riedel társaság borospoharát válassza - például a Sommeliers sorozatból -, akkor egy teljesen új világ nyílik meg az Ön előtt. Egy adott tulajdonságokkal rendelkező bortípushoz egyedi, a bor tulajdonságait maximálisan kifejező pohár lesz a tulajdonában! Kézi gyártás, mesteri üvegfújó munka. Kínálatunkban a borspecifikus poharak mellett, gyönyörű dekantálókat, különböző ZWILLING borkiegészítőket – dugóhúzókat, borkiöntőket, borhűtő edényeket, stb. is talál. Tekintse meg Főzés nevezetű kategóriánkat!

KULINA - a főzés és a tálalás világa