A terméket már nem értékesítjük

Nuova univerzális konyhai csipesz

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Nuova univerzális konyhai csipesz fényes, rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül. Sokféleképpen használható a konyhában: hasábburgonya, tészta, spárga, saláta, hal, zöldségköret tálalásához, ill. akár kirántás vagy grillezés során is. Sima felületének köszönhetően nagyon könnyű tisztítani, mosogatógépbe is betehető.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

KÓD: WM1297326040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése