WMF

Nuova kanálkészlet müzlihez

2 db/csomag

  • raktáron 3 db

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM1291926042
Márka: WMF
Sorozat: WMF Nuova
Dizájner: Jutta Keil
Szín / méretek: hosszúság 16,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

2 db müzliskanál

A Nuova müzliskanál kellemesebbé teszi a reggelit. Méretben kissé nagyobb, mint egy kávéskanál, ugyanakkor kisebb, mint a hagyományos kanál. A müzliskanál eleje lekerekített, felülete nagyobb, mint más egyéb kanalaknak, ezért nagyobb ételadag merhető vele, továbbá az enyhén meghosszabbított nyélnek köszönhetően nem csúszik bele a tálba. Egyszóval, a kézbe és a szájba tökéletesen illeszkedő joghurtos müzli, vagy a müzli tejjel történő tálalásához ideális kanál.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 12.9192.6042

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.