WMF

Nuova kanálkészlet grapefruithoz

  • 3 619 Ft
  • raktáron 4 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

2 db grapefruit kanál

A Nuovagrapefruit kanál speciális recés éllel rendelkezik, hogy könnyeb legyen leválasztani a gyümölcshúst a héjról.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 12.9194.6042

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1291946042
Márka: WMF
Sorozat: WMF Nuova
Dizájner: Jutta Keil
Szín / méretek: hosszúság 16 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben