Nest™ Steam párolóbetét készlet, 3 részes

Kód: JS40083
8 940 Ft
Raktáron (1 db)

Joseph Joseph tervezési kihívása: külön gőzölés

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan pároljunk okosabban és szabadítsunk fel több helyet a konyhában?

Megoldás: Steam párolóbetétek az egymásba illeszthető Nest konyhai segédeszköz-sorozatból

A párolás, legyen szó főzésről vagy csak melegítésről, a legkíméletesebb és legegészségesebb módja az ételkészítésnek. A legtöbb párolóbetét azonban nem teszi lehetővé, hogy egy időben többféle ételt, különböző ideig melegítsünk. A Joseph Joseph tervezői azonban nem féltek szembe menni az árral, és megteremtették a Nest Steam párolószettet, amely 3 darabból áll, és lehetővé teszi, hogy ugyanabban az edényben, egy időben, akár három különféle ételt melegítsünk. A párolóbetétek kis akasztóiknak köszönhetően egyszerűen felakaszthatók a fazék peremére, a biztonságos szilikonnyél védi a kezünket a forró gőztől. Miért nem élhetünk nélküle? Egyszerű: a zöldborsó pld. sokkal rövidebb idő alatt párolódik meg, mint a burgonya. A gyorsabban elkészült ételeket előbb kivonhatjuk a főzési folyamatból, így nem főnek szét, megmarad a szép, harsány színük és éppen olyanok lesznek, mint amilyennek szeretjük őket. A párolóbetétek egymásba illeszthetők, helyigényük minimális.

  • "Individuális" párolóbetét készlet.
  • Egymásba illeszthető, minimális helyigányű.
  • Egyszerűen felcsippenthető a fazék peremére.
  • Szilikonnal bevont, csúszásgátló kiképzésű fogantyú.
  • Mosogatógépben tisztítható.

TIPP: A párolás a legkíméletesebb és legegészségesebb módja a zöldségek főzésnek. A párolás egyáltalán nem költséges dolog, elég hozzá egy fazék, egy jól illeszkedő fedő és egy párolóbetét. A zöldség így megőrzi lágyan roppanós állagát, és benne marad minden fontos vitamin és ásványi anyag.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gőzölő kosarak
Garancia: 2 év
Súly: 0.23 kg
Darabszám: 3 db
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: Joseph Joseph Nest™
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143