NERO lámpás, kisméretű, 37 cm, skandináv stílus

Kód: BM65553
16 790 Ft
Raktáron (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Otthonunk esszenciális része a fény. Nappal a nap sugarai ragyogják be, este pedig különböző fényforrások váltják fel őket, melyek kellemes atmoszférát teremthetnek. A sokszínű NERO lámpás tökéletes módja annak, hogy gyertyafénytől ragyogó romantikát csempésszünk a hétköznapokba. A mértani formákból kialakított talapzat fekete színű és rendkívül figyelemfelkeltő. Az üvegből készült gyertyatartó pohár kialakításának küldetése a modern, klasszikus és egyben a vintage stílusú belterek színesebbé tétele. A mértékletes mértani talapzatot tökéletesen kiegészíti az üvegbő készült pohár.

  • Porfestett rozsdamentes acélból és üvegből gyártva.
  • Mérete: magasság 37 cm, szélesség 15 cm.
  • 2 különböző méretben kapható.

A német Blomus társaság luxustermékei a mindennapokat szolgálják. Formatervezésük egyáltalán nem öncélú, kialakításukban a funkcionalitás, a forma és a letisztult vonalvezetés tökéletes harmóniát alkot a felhasznált alapanyagokkal. A dekorációs tárgyak esetében sincs ez másképp, ugyanis a társaság dizájnerei kifinomult, modern eleganciával ruházták fel őket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti világítás
Garancia: 2 év
Sorozat: Blomus NERO
Terméktípus: Kerti világítás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt. 109139