Újdonság

ZONE

nedostupné, doprodáno / CLASSIC törölköző, 50 x 100 cm, dark green

 • 15 744 Ft
 • raktáron 2 db
  további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZO381064
Márka: ZONE
Sorozat: ZONE FLOW
Szín / méretek: méregzöld, hosszúság 100 cm, szélesség 50 cm
Anyag: 100% pamut, 600 g/m2
mosógépben mosható

Termékleírás

A vékonyan csíkozott CLASSIC törölköző dizájnja egyszerre modern és klasszikus hatást kelt. Nagyon jó nedvszívó struktúrája van, puha és kellemes az érintése. Gyártása ökologikus, ember- és természetbarát, amit az Öko-Tex® tanúsítvány is igazol.

 • pamutból gyártva
 • puha a tapintása
 • nagyon jó nedvszívó
 • Öko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkezik
 • több színben és méretben is kapható
 • színben passzol a CLASSIC sorozat fürdőszobaszőnyegeihez
 • 60 °C-on mosható

A CLASSIC sorozat hétköznapi használatra szánt törölközőket, arctörlőket és fürdőtörölközőket ölel magába, természetesen stílusos, modern kivitelben. Nagyon kellemes a tapintásuk és rendkívül jól abszorbeálják a nedvességet. Minden CLASSIC termék Öko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkezik.

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

GYARTÓ KÓDJA: 381064

A márkáról ZONE

ZONE

A dán ZONE márka termékein a skandináv minimalista jegyek olyan erősen érzőnek, hogy azonnal felismerhetők, még a széles választék ellenére is. A márka célja a folyamatos innováció, a családi konvenciók kihívása és a kíváncsiság megteremtése.