A terméket már nem értékesítjük

nedostupné, doprodáno / CLASSIC törölköző, 50 x 100 cm, dark green

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A vékonyan csíkozott CLASSIC törölköző dizájnja egyszerre modern és klasszikus hatást kelt. Nagyon jó nedvszívó struktúrája van, puha és kellemes az érintése. Gyártása ökologikus, ember- és természetbarát, amit az Öko-Tex® tanúsítvány is igazol.

  • pamutból gyártva
  • puha a tapintása
  • nagyon jó nedvszívó
  • Öko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkezik
  • több színben és méretben is kapható
  • színben passzol a CLASSIC sorozat fürdőszobaszőnyegeihez
  • 60 °C-on mosható

A CLASSIC sorozat hétköznapi használatra szánt törölközőket, arctörlőket és fürdőtörölközőket ölel magába, természetesen stílusos, modern kivitelben. Nagyon kellemes a tapintásuk és rendkívül jól abszorbeálják a nedvességet. Minden CLASSIC termék Öko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkezik.

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

KÓD: ZO381062

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése