A terméket már nem értékesítjük

NANCY só- és borsdaráló szett, akril, 12 cm

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A NANCY bors- és sódaráló készlet tulajdonságai:

 • Kifejezetten bors őrlésére kifejlesztett speciális őrlőmechanizmus.
 • Kifejezetten durva szemcsés só őrlésére kifejlesztett speciális őrlőmechanizmus.
 • Ellenálló akrilból készült.
 • Állítható őrlési finomságú őrlőmechanizmus.
 • Francia gyártmány.
 • Sóval és borssal töltve.
 • 5 év kiterjesztett garancia a daráló testére.
 • Életre szóló garancia az őrlőmechanizmusra.

A modern anyagok és a hagyományos formák sikeres párosítását jelentő NANCY fűszerdarálók rendkívül robusztus akrilból készülnek, és kétirányú őrlőmechanizmussal vannak ellátva. Az őrlés finomsága a rozsdamentes acél kupak segítségével állítható.

A Peugeot borsőrlő mechanizmusáról:

A mechanizmust kétsoros fogazott spirál alkotja, mely kiválóan vezeti és tartja az egyes borsszemeket. Az előállításához használt acélt szabadalmaztatott korrózióvédelmi eljárással kezelik. Ennek eredményeként a mechanizmus megőrzi az élességét és ellenállóképességét.

Milyen borsot használjunk?

Az optimális eredmény érdekében 5 mm vagy annál kisebb átmérőjű borsszemek használata javasolt. Fekete, fehér vagy zöld bors egyaránt használható. A színes borskeverékek lehetőség szerint legfeljebb 15% rózsaszín borsot (vörös borsot) tartalmazzanak. A Peugeot borsdarálókban szárított koriander is őrölhető.

A Peugeot sóőrlő mechanizmusáról:

A sódaráló őrlőmechanizmusát kifejezetten durva szemcsés és száraz tengeri só őrlésére fejlesztették ki. Rozsdamentes acélból készül, így nincs kitéve a só által kiváltott korrózió veszélyének.

Milyen sót használjunk?

A sódaráló ideális működéséhez és kihasználásához 4 mm átmérőjű, durva szemcsés só használata javasolt. Mindig durva szemcsés, száraz tengeri sót vagy kősót használjon.

A Peugeot márka már 1810 óta jelen van a piacon, ez idő alatt a francia életstílus és gasztronómia szimbólumává vált. A Peugeot darálók teste és őrlőmechanizmusa Franciaországban, saját üzemekben készül. A darálók összeszerelése kézzel történik, amit rendkívül alapos ellenőrzés követ. A Peugeot társaság számára a hibátlan működés magától értetődő. Az őrlőmechanizmusokra a társaság életre szóló garanciát nyújt.

  KÓD: ~705547511577607291118144720se

  Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése