A terméket már nem értékesítjük

Nagyméretű Aroma Vitalis párolóbetét

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A kínálatban két különböző méretű Aroma Vitalis pároló betét található. A nagy pároló betétből két darab helyezhető a pároló rácsra, a kisebb pároló betétekből négy. A betéteket használhatja kisebb adagok esetén, vagy több köret főzésekor egyszerre.

Egyre több modern konyha van beépített gőz alapú tepsivel felszerelve. A Vitalis pároló rácsot és betétet valamennyi hagyományos berendezéssel együtt is használhatja. Így több köretet, vagy akár egy egész menüt is készíthet egyszerre.

A WMF Aroma Vitalis nagy pároló betétről röviden:

  • Egészségek ételek készítéséhez kiváló.
  • Különböző készülékekben is használható.
  • Többféle köret egyszerre történő főzésére alkalmas.
  • Két méretben áll rendelkezésre.

A WMF társaság Vitalis párolótepsijével az ételeket kímélő módon tudja elkészíteni. A párolás szinte az egész világon az egyik legegészségesebb ételfőzési módszernek számít. A működési elv nagyon egyszerű: mivel az élelmiszerek a párolás során nem áznak a vízben, így a vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el. Párolás során a zöldségek roppanósak maradnak, a baromfifélék szaftosak, a halak pedig nem főnek szét, továbbá bármit is készít, az étel biztos, hogy nem ég oda vagy szárad ki. Az ételek megőrzik intenzív, specifikus ízvilágukat, tehát jóval kevesebb sózás és fűszerezés szükséges. A párolás során a hő egyenletesen áramlik, így az éltelek is egyenletes főnek meg. A WMF társaság kifejezetten a párolás legelőnyösebb tulajdonságainak megerősítéséhez fejlesztette ki a Vitalis Aroma párolótepsi rendszerét.

KÓD: WM1740136040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése