MURO perforált mágnestábla, 40 x 30 cm

Kód: BM66750
14 090 Ft –31 %
MURO perforált mágnestábla, 40 x 30 cm
14 090 Ft –31 % 9 790 Ft
Raktáron (3 db)

AMURO mágneses perforált tábla nem csak az irodában használható. Használhatja az előszobában vagy a konyhában, hogy jól látható helyen tartsa jegyzeteit, üzeneteit vagy ünnepi emlékeit. A rendszeres perforációkat különböző kiegészítők felakasztására használhatja. A tábla függőlegesen vagy vízszintesen is felakasztható. Hajtsa össze, ahogyan szüksége van rá.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MURO perforált mágneses tábla nem csak az irodába illik. Használhatja a konyhában vagy az előszobában is, hogy a jegyzetei, üzenetei vagy az emlékek az üdülésre stílusosan láthatók legyenek. A rendszeresen elrendezett perforációk segítségével különféle tartozékokat lehet felakasztani. A táblát szükség szerint vertikálisan vagy horizontálisan lehet felakasztani.

MURO perforált mágneses tábla röviden:

  • Anyaga matt rozsdamentes acél
  • Méretek: magasság 40 cm, szélesség 30 cm
  • Vízszintesen és függőlegesen is felakasztható
  • Irodába, dolgozószobába vagy konyhába is alkalmas
  • Több méretben kapható

A német Blomus társaság luxustermékei a mindennapokat szolgálják. Formatervezésük egyáltalán nem öncélú, kialakításukban a funkcionalitás, a forma és a letisztult vonalvezetés tökéletes harmóniát alkot a felhasznált alapanyagokkal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Iroda
Garancia: 2 év
Sorozat: Blomus MURO
Terméktípus: Iroda

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt. 109139