Miyabi

A Miyabi kések nem csak autentikus japán kések, rendkívül élesek, pontosak és tartósak, hanem gyönyörűek is. A Miyabi egyesíti a japán hagyományokat a Zwilling technológiával és a nagyszerű dizájnnal. Gyönyörű a kezében tartani és nézni.
összesen 5 termék
Japán húsvágó kése GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
124 820 Ft
MB34543201
GYUTOH 7000D 24 cm japán húsvágó kés, MIYABI
151 770 Ft
MB34543241
CHUTOH 7000D 16 cm japán szeletelő kés, MIYABI
98 790 Ft
MB34542161
Japán zöldségkés SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
72 750 Ft –12 %
63 570 Ft
MB34542131
Japán zöldségkés KUDAMONO 7000D 9 cm, Miyabi
74 990 Ft
MB34541091

Miyabi - az éles pengék szépsége

A Miyabi egy elismert márka az evőeszközök világában, amely kiváló minőségű japán kések gyártásáról ismert. Bár a márkát 2004-ben alapította a japán Seki Cityben a Zwilling J.A. Henckels, egy német evőeszközgyártó. A Miyabi története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japán kardkovácsok a világ legjobb kardjait készítették. Ezeket a kardokat a legnagyobb odafigyeléssel készítették, és híresek voltak élességükről és tartósságukról. A kardkészítés hagyománya végül átment a késkészítésbe, és itt jön a képbe a Miyabi.

2004-ben a Zwilling J.A. Henckels úgy döntött, hogy a német mérnöki szakértelem és a Seki City hagyományos japán kézművesség ötvözésével egy új késmárkát hoz létre, amely mindkét világ legjobb tulajdonságait megtestesíti. A "Miyabi" nevet azért választottuk, hogy a japán kultúrára jellemző eleganciát, kifinomultságot és szépséget képviselje. A német mérnöki munka és a japán kézművesség kombinációja az, ami a Miyabi késeket megkülönbözteti a többi késmárkától.

Miyabi küldetése és jövőképe

A Miyabi küldetése, hogy a legmagasabb minőségű késeket állítson elő, amelyek a japán kézművesség szépségét és pontosságát tükrözik. A márka célja, hogy a profi szakácsok és az otthoni szakácsok számára olyan késeket biztosítson, amelyek nem csak kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, hanem a főzés élményét is fokozzák. A márka által kínált késeknek azt kell bebizonyítaniuk, hogy az éles kések feldobják a tányért és gyönyörködtetik az ízlést. MIYABI egyesíti a szamurájkardok élességét, hagyományait, kézművességét és teljesítményét a kortárs dizájnnal, hogy folytassa a Japán késörökségét, és a globális késipar vezetőjeként ismerjék el.

Mitől olyan különlegesek a Miyabi kései?

Több mint 100 lépés és 42 nap kell ahhoz, hogy egy kés elkészüljön a MIYABI logóval. Minden hiteles kést a japán hagyományokhoz hűen, képzett kézművesek készítenek, és prémium minőségű acélból kovácsolnak. s és modern, korszerű technológiával. Ez teszi minden egyes pengét olyan éles és kivételesen pontos, és ez az, ami miatt a Miyabi számos formatervezési díjat nyert innovatív és gyönyörű késtervezéséért, köztük a Red Dot Design Award és a Good Design Award díjat.

Ha tehát prémium minőségű késeket keres a konyhájába, mindenképpen nézze meg a Kulina weboldalon a Miyabi márkanév alatt kínált késeket. Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja a részletekre való odafigyelést és a kézműves munkát, amely segített a Miyabinak abban, hogy vezető szerepet töltsön be a globális evőeszköz-iparban.