Miyabi

A Miyabi kések nem csak autentikus japán kések, rendkívül élesek, pontosak és tartósak, hanem gyönyörűek is. A Miyabi egyesíti a japán hagyományokat a Zwilling technológiával és a nagyszerű dizájnnal. Gyönyörű a kezében tartani és nézni.
összesen 2 termék
Japán Gyutoh kés 5000FCD 20 cm, Miyabi
123 560 Ft
MB34681201
Japán húsvágó kése GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
126 090 Ft
MB34543201

Miyabi - az éles pengék szépsége

A Miyabi egy elismert márka az evőeszközök világában, amely kiváló minőségű japán kések gyártásáról ismert. Bár a márkát 2004-ben alapította a japán Seki Cityben a Zwilling J.A. Henckels, egy német evőeszközgyártó. A Miyabi története a 14. századig nyúlik vissza, amikor a japán kardkovácsok a világ legjobb kardjait készítették. Ezeket a kardokat a legnagyobb odafigyeléssel készítették, és híresek voltak élességükről és tartósságukról. A kardkészítés hagyománya végül átment a késkészítésbe, és itt jön a képbe a Miyabi.

2004-ben a Zwilling J.A. Henckels úgy döntött, hogy a német mérnöki szakértelem és a Seki City hagyományos japán kézművesség ötvözésével egy új késmárkát hoz létre, amely mindkét világ legjobb tulajdonságait megtestesíti. A "Miyabi" nevet azért választottuk, hogy a japán kultúrára jellemző eleganciát, kifinomultságot és szépséget képviselje. A német mérnöki munka és a japán kézművesség kombinációja az, ami a Miyabi késeket megkülönbözteti a többi késmárkától.

Miyabi küldetése és jövőképe

A Miyabi küldetése, hogy a legmagasabb minőségű késeket állítson elő, amelyek a japán kézművesség szépségét és pontosságát tükrözik. A márka célja, hogy a profi szakácsok és az otthoni szakácsok számára olyan késeket biztosítson, amelyek nem csak kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, hanem a főzés élményét is fokozzák. A márka által kínált késeknek azt kell bebizonyítaniuk, hogy az éles kések feldobják a tányért és gyönyörködtetik az ízlést. MIYABI egyesíti a szamurájkardok élességét, hagyományait, kézművességét és teljesítményét a kortárs dizájnnal, hogy folytassa a Japán késörökségét, és a globális késipar vezetőjeként ismerjék el.

Mitől olyan különlegesek a Miyabi kései?

Több mint 100 lépés és 42 nap kell ahhoz, hogy egy kés elkészüljön a MIYABI logóval. Minden hiteles kést a japán hagyományokhoz hűen, képzett kézművesek készítenek, és prémium minőségű acélból kovácsolnak. s és modern, korszerű technológiával. Ez teszi minden egyes pengét olyan éles és kivételesen pontos, és ez az, ami miatt a Miyabi számos formatervezési díjat nyert innovatív és gyönyörű késtervezéséért, köztük a Red Dot Design Award és a Good Design Award díjat.

Ha tehát prémium minőségű késeket keres a konyhájába, mindenképpen nézze meg a Kulina weboldalon a Miyabi márkanév alatt kínált késeket. Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja a részletekre való odafigyelést és a kézműves munkát, amely segített a Miyabinak abban, hogy vezető szerepet töltsön be a globális evőeszköz-iparban.