Kód: WS22350119
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Citromsárga
Szín / méretek: citromsárga; szélesség 12,5 cm; magasság 11,9 cm
Anyag: akrilüveg
minőségi, porfestett acél pléh

Termékleírás

Miniball – a Wesco új generációs tárolója, az űrből egyenesen a konyhaasztalra! Az acélgömb ideális mindenféle apróság megőrzésére. Használhatja például édességek vagy hajgumik tárolására, de akár perselyként is. Átlátszó, akrilból készült fedelének köszönhetően tartalma jól látható. Mosogatógépben nem tisztítható.

Az amerikai formatervezésű, de német alapossággal gyártott Wesco konyhai kiegészítők élénk tartozékai minden konyhának. Hosszú évtizedeken keresztül szolgálnak, mindennapos használat mellett is. A Wesco termékek ezért nem csak a dizájnkedvelők, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ami már önmagában is garancia a minőségre.

GYARTÓ KÓDJA: 223501-19

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.