WMF

Mini tésztafőző fazék, 18 cm

fedővel és párolóbetéttel

  • 21 999 Ft 16 499 Ft
  • raktáron 4 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

Kis tésztaadagok készítéséhez ideális Mini tésztafőző fazék. Ezek egy speciális kiegészítőben főnek, így a víz nem futhat ki a fazékból. A tészta főzés után könnyen leszűrhető. A fazékban egy belső mérőskála található.

A WMF Mini tésztafőző fazékról röviden:

  • Fazék kis tésztaadagok készítéséhez
  • A víz nem tud kifutni a fazékból
  • Kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes nemesacélból készül
  • Minden tűzhely típushoz alkalmas TransTherm® alj
  • A legkisebb részletekig mesterien kidolgozott

A WMF Mini sorozathoz tartozó fazekak és serpenyők nélkülözhetetlen segédeszközök a nagyon kis adag ételek készítéséhez vagy az egyszemélyes háztartásokban. A mini méretű edények rendkívül széles kollekciójának minden darabja helytakarékos. Ami a kisméretű praktikus otthoni segédeszközöket illeti ebben a sorozatban a lábastól a tálalóserpenyőig mindent megtalál.

A hagyományos edénysorozathoz hasonlóan a Mini edények is kiváló minőségű és nagyon tartós Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készülnek és egyben minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® aljjal lettek ellátva. A magasfényű Mini edények a legapróbb részletig mesterien kidolgozottak.

GYARTÓ KÓDJA: 07.1882.6040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0718826040
Márka: WMF
Sorozat: WMF Mini
Szín / méretek: Ø 18 cm; max. 3,0 liter; magasság 26,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
használható indukciós főzőlapon
polírozott
tisztítható mosogatógépben