WMF

Mini tálalóserpenyő, 14 cm

  • 7 823 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0714796041
Márka: WMF
Sorozat: WMF Mini
Szín / méretek: Ø 14 cm; 0,5 liter; magasság 4 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
használható indukciós főzőlapon
polírozott
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A WMF 14 cm átmérőjű Mini tálalóserpenyőről röviden:

  • Kis adagok készítésére és tálalására alkalmas
  • Egytagú háztartások számára ideális
  • Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készül
  • Valamennyi tűzhely típusra alkalmas TransTherm® aljjal

Nélkülözhetetlen segédeszköz kis adag ételekhez, egytagú háztartások számára stb. Az univerzális TransTherm® aljjal rendelkező fazekak és serpenyők egymásra helyezhetők, így kevesebb helyet igényelnek. A mini méretű edények rendkívül széles kollekciójának minden darabja helytakarékos. Ami a kisméretű praktikus otthoni segédeszközöket illeti ebben a sorozatban a lábastól a tálalóserpenyőig mindent megtalál.

A hagyományos edénysorozathoz hasonlóan a Mini edények is kiváló minőségű és nagyon tartós Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készülnek és egyben minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® aljjal lettek ellátva. A magasfényű Mini edények a legapróbb részletig mesterien kidolgozottak.

GYARTÓ KÓDJA: 07.1479.6041

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.