WMF

Mini serpenyő, 18 cm

  • 9 889 Ft
  • raktáron 8 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

18 cm átmérőjű Mini serpenyőa praktikus sütéshez. Az univerzális TransTherm® aljnak köszönhetően valamennyi tűzhely típuson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. A fazekak (és serpenyők) helytakarékosan egymásra rakhatók.

A WMF Mini sorozathoz tartozó fazekak és serpenyők nélkülözhetetlen segédeszközök a nagyon kis adag ételek készítéséhez vagy az egyszemélyes háztartásokban. A mini méretű edények rendkívül széles kollekciójának minden darabja helytakarékos. Ami a kisméretű praktikus otthoni segédeszközöket illeti ebben a sorozatban a lábastól a tálalóserpenyőig mindent megtalál.

A hagyományos edénysorozathoz hasonlóan a Mini edények is kiváló minőségű és nagyon tartós Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készülnek és egyben minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® aljjal lettek ellátva. A magasfényű Mini edények a legapróbb részletig mesterien kidolgozottak.

GYARTÓ KÓDJA: 07.1880.6041

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0718806041
Márka: WMF
Sorozat: WMF Mini
Szín / méretek: Ø 18 cm; kb. 0,9 liter; magasság 4 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
használható indukciós főzőlapon
polírozott
tisztítható mosogatógépben