A terméket már nem értékesítjük

Michalsky teás-/ kávéscsésze

kistányérral

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Ki ne szeretné a kellemes pihenést egy csésze tea vagy kávé mellett? A Michalsky porcelán edények pontosan az ilyen kivételes pillanatokat szolgálják. Talál bennük klasszikus WMF formákat, és kortárs vonalvezetést is. A Michalsky megváltoztatja a hagyományos szertartásos teafogyasztáshoz való hozzáállást. Ez a modern dizájnú porcelán ugyanis stílusos kávé és tea felszolgálásra is alkalmas. A fehér szín használata egyszerű vonalvezetéssel ötvözve ígéretesen időállóvá teszi azt. Említésre méltó a finom fekete vonal a csészealjakon, amely a teljes Michalsky kollekció dizájnt összeköti.

A Michalsky teás-/ kávéscsészéről röviden:

  • Minőségi fehér porcelánból készül
  • 240 ml űrtartalom
  • tea vagy kávé felszolgálásához
  • Csészealj finom fekete csíkkal
  • Karcálló
  • Mosogatógépben mosható
  • Csészealj átmérője 15 cm

Az időálló Michalsky kollekciónapjaink városi életstílust fejezi ki. A WMF húszas évekbeli dizájnjának új interpretációját valósítja meg. Olyan igényes felhasználók számára készül, akik értékelik a világpolgári divat, a kortárs dizájn és a klasszikus stílusú étkezés ötvözetét. Bármilyen alkalomhoz illik.

Michael Michalsky világhírű divattervező együttműködésével született meg. A WMF cégcsoport örökségére utaló ősi formákat kapcsolja össze a jelen geometrikus, lineáris formáival. Minden egyes elem tervezése kifejezetten annak saját feladata szerint történt, miközben nemcsak a megjelenést, hanem mindenek előtt a használatával kapcsolatos kényelmet és érzéseket tartották szem előtt. Így tehát együtt egy lenyűgöző harmonikus egységet alkotnak.

A sorozat a Michael Michalsky és a WMF színvonalának megfelelő kiváló minőségű anyagokból készült. A kollekciót Cromargan protect® rozsdamentes evőeszközök, fehér porcelán, kristályüveg poharak és fényezett Cromargan® rozsdamentes acél kiegészítők alkotják. Mindez egységes, lélegzetelállító stílusú dizájnban.

A Berlinben élő Michael Michalsky a legjobb német divattervezők egyike, aki „lifestyle” dizájnjáról, valamint a divat és zene összekapcsolására irányuló törekvéseiről ismert. Középiskolai tanulmányait követően a London College of Fashion diákja volt. Karrierjét a német Levi Strauss & Co. konstrukciós menedzsereként kezdte. Ezt követően az Adidas cégcsoportnál dolgozott, ebből hat évig kreatív igazgatóként. A termék- és enteriőr dizájn, vállalati divat és produkciók terén tevékenykedik, és nemzetközileg elismert művészekkel dolgozik együtt.

A neve olyan világmárkákkal kapcsolható össze, mint a MCM, Tchibo vagy Kappa China. Saját divatmárkája a Michalsky. 2009-óta, amikor megalapította a Michalsky Designlab ügynökséget, az egész világból és különféle ágazatokból érkező ügyfelek keresik a szolgáltatásait. Olyan neves vállalatokkal dolgozott már együtt, mint a Sony, DHL, Disney vagy BMW.

KÓD: WM0650839440

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése