A terméket már nem értékesítjük

Michalsky mélytányér, Ø 25 cm

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Michalsky tányérok időálló fehér színű minőségi porcelánból készülnek. Karcállóak, sütőben, mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, sőt még fagyasztóban is használhatók.

A kollekció reggelizős, étkező és mély tányérokat tartalmaz. A tányérok dizájnját finom fekete díszítő csík teszi teljessé, amely vonzza a tekintetet és különössé teszi az így megterített asztalt. A Michalsky kollekciót ezek a jól bevált gyártással kombinált apró részletek teszik tökéletessé.

A Michalsky leveses tányérról röviden:

  • Minőségi fehér porcelánból készül
  • Levesek vagy tészták tálalásához ideális
  • Átmérő 25 cm
  • Karcálló
  • Sütőben, mikrohullámú sütőben vagy fagyasztóban történő használatra alkalmas
  • Mosogatógépben mosható

Az időálló Michalsky kollekció a kortárs városi életstílus kifejezője. A WMF húszas évekbeli dizájnjának új interpretációját valósítja meg. Olyan igényes felhasználók számára készül, akik értékelik a világpolgári divat, a kortárs dizájn és a klasszikus stílusú étkezés ötvözetét. Bármilyen alkalomhoz illik.

Michael Michalsky világhírű divattervező együttműködésével született meg. A WMF cégcsoport örökségére utaló ősi formákat kapcsolja össze a jelen geometrikus és lineáris formáival. Minden egyes elem tervezése kifejezetten annak saját feladata szerint történt, miközben nemcsak a megjelenést, hanem mindenek előtt a használatával kapcsolatos kényelmet és érzéseket tartották szem előtt. Így pedig együtt egy lenyűgöző harmonikus egységet alkotnak.

A sorozat Michael Michalsky és a WMF színvonalának megfelelő kiváló minőségű anyagokból készült. A kollekciót Cromargan protect® rozsdamentes evőeszközök, fehér porcelán, kristályüveg poharak és fényezett Cromargan® rozsdamentes acél kiegészítők alkotják. Mindez egységes, lélegzetelállító stílusú dizájnban.

A Berlinben élő Michael Michalsky a legjobb német divattervezők egyike, aki „lifestyle” dizájnjáról, valamint a divat és zene összekapcsolására irányuló törekvéseiről ismert. Középiskolai tanulmányait követően a London College of Fashion diákja volt. Karrierjét a német Levi Strauss & Co. konstrukciós menedzsereként kezdte. Ezt követően az Adidas cégcsoportnál dolgozott, ebből hat évig kreatív igazgatóként. A termék- és enteriőr dizájn,vállalati divat és produkciók terén tevékenykedik, és nemzetközileg elismert művészekkel dolgozik együtt.

A neve olyan világmárkákkal kapcsolható össze, mint a MCM, Tchibo vagy Kappa China. Saját divatmárkája Michalsky néven vált ismertté. A Michalsky Designlab 2009 évi megalapítása óta az egész világból és különféle iparágazatokból érkező ügyfelek keresik a szolgáltatásait. Olyan neves vállalatokkal dolgozott már együtt, mint a Sony, DHL, Disney vagy BMW.

KÓD: WM0650829440

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése