Kiárusítás
-20 %

WMF

Michalsky mélytányér, Ø 25 cm

  • 7 237 Ft 5 790 Ft
  • raktáron 2 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0650829440
Márka: WMF
Sorozat: WMF Michalsky
Dizájner: Michael Michalsky
Szín / méretek: Ø 25 cm
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
sütőben 200 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben
WMF porcelán

Termékleírás

A Michalsky tányérok időálló fehér színű minőségi porcelánból készülnek. Karcállóak, sütőben, mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, sőt még fagyasztóban is használhatók.

A kollekció reggelizős, étkező és mély tányérokat tartalmaz. A tányérok dizájnját finom fekete díszítő csík teszi teljessé, amely vonzza a tekintetet és különössé teszi az így megterített asztalt. A Michalsky kollekciót ezek a jól bevált gyártással kombinált apró részletek teszik tökéletessé.

A Michalsky leveses tányérról röviden:

  • Minőségi fehér porcelánból készül
  • Levesek vagy tészták tálalásához ideális
  • Átmérő 25 cm
  • Karcálló
  • Sütőben, mikrohullámú sütőben vagy fagyasztóban történő használatra alkalmas
  • Mosogatógépben mosható

Az időálló Michalsky kollekció a kortárs városi életstílus kifejezője. A WMF húszas évekbeli dizájnjának új interpretációját valósítja meg. Olyan igényes felhasználók számára készül, akik értékelik a világpolgári divat, a kortárs dizájn és a klasszikus stílusú étkezés ötvözetét. Bármilyen alkalomhoz illik.

Michael Michalsky világhírű divattervező együttműködésével született meg. A WMF cégcsoport örökségére utaló ősi formákat kapcsolja össze a jelen geometrikus és lineáris formáival. Minden egyes elem tervezése kifejezetten annak saját feladata szerint történt, miközben nemcsak a megjelenést, hanem mindenek előtt a használatával kapcsolatos kényelmet és érzéseket tartották szem előtt. Így pedig együtt egy lenyűgöző harmonikus egységet alkotnak.

A sorozat Michael Michalsky és a WMF színvonalának megfelelő kiváló minőségű anyagokból készült. A kollekciót Cromargan protect® rozsdamentes evőeszközök, fehér porcelán, kristályüveg poharak és fényezett Cromargan® rozsdamentes acél kiegészítők alkotják. Mindez egységes, lélegzetelállító stílusú dizájnban.

A Berlinben élő Michael Michalsky a legjobb német divattervezők egyike, aki „lifestyle” dizájnjáról, valamint a divat és zene összekapcsolására irányuló törekvéseiről ismert. Középiskolai tanulmányait követően a London College of Fashion diákja volt. Karrierjét a német Levi Strauss & Co. konstrukciós menedzsereként kezdte. Ezt követően az Adidas cégcsoportnál dolgozott, ebből hat évig kreatív igazgatóként. A termék- és enteriőr dizájn,vállalati divat és produkciók terén tevékenykedik, és nemzetközileg elismert művészekkel dolgozik együtt.

A neve olyan világmárkákkal kapcsolható össze, mint a MCM, Tchibo vagy Kappa China. Saját divatmárkája Michalsky néven vált ismertté. A Michalsky Designlab 2009 évi megalapítása óta az egész világból és különféle iparágazatokból érkező ügyfelek keresik a szolgáltatásait. Olyan neves vállalatokkal dolgozott már együtt, mint a Sony, DHL, Disney vagy BMW.

GYARTÓ KÓDJA: 06.5082.9440

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.