A terméket már nem értékesítjük

Michalsky gyertyatartó széltől védő üvegfallal

kis teamécsessel

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból és minőségi WMF üvegből készült szélvédővel ellátott Michalsky gyertyatartó gyors és hatékony dekoráció lehetőség az esti hangulatteremtésnek. A tompa fénye kellemesen kiegészíti a kettesben fogyasztott romantikus vacsorát. Minimalista, örökifjú dizájnjával tökéletesen beleilleszkedik a Michalsky kollekció egészébe.

A Michalsky szélvédős gyertyatartóról röviden:

  • Fényezett Cromargan® rozsdamentes nemesacélból készül
  • A gyertya lángját minőségi WMF üveg védi
  • Időálló, fényűző dizájn
  • Egy kis teamécseshez

Az időálló Michalsky kollekció napjaink városi életstílusát fejezi ki. A WMF húszas évekbeli dizájnjának új interpretációját valósítja meg. Olyan igényes felhasználók számára készül, akik értékelik a világpolgári divat, a kortárs dizájn és a klasszikus stílusú étkezés ötvözetét. Bármilyen alkalomhoz illik.

Michael Michalsky világhírű divattervező együttműködésével született meg. A WMF cégcsoport örökségére utaló ősi formákat kapcsolja össze a jelen geometrikus, lineáris formáival. Minden egyes elem tervezése kifejezetten annak saját feladata szerint történt, miközben nemcsak a megjelenést, hanem mindenek előtt a használatával kapcsolatos kényelmet és érzéseket tartották szem előtt. Így tehát együtt egy lenyűgöző harmonikus egységet alkotnak.

A sorozat a Michael Michalsky és a WMF színvonalának megfelelő kiváló minőségű anyagokból készült. A kollekciót Cromargan protect® rozsdamentes evőeszközök, fehér porcelán, kristályüveg poharak és fényezett Cromargan® rozsdamentes acél kiegészítők alkotják. Mindez egységes, lélegzetelállító stílusú dizájnban.

A Berlinben élő Michael Michalsky a legjobb német divattervezők egyike, aki „lifestyle” dizájnjáról, valamint a divat és zene összekapcsolására irányuló törekvéseiről ismert. Középiskolai tanulmányait követően a London College of Fashion diákja volt. Karrierjét a német Levi Strauss & Co. konstrukciós menedzsereként kezdte. Ezt követően az Adidas cégcsoportnál dolgozott, ebből hat évig kreatív igazgatóként. A termék- és enteriőr dizájn, vállalati divat és produkciók terén tevékenykedik, és nemzetközileg elismert művészekkel dolgozik együtt.

A neve olyan világmárkákkal kapcsolható össze, mint a MCM, Tchibo vagy Kappa China. Saját divatmárkája a Michalsky. 2009-óta, amikor megalapította a Michalsky Designlab ügynökséget, az egész világból és különféle ágazatokból érkező ügyfelek keresik a szolgáltatásait. Olyan neves vállalatokkal dolgozott már együtt, mint a Sony, DHL, Disney vagy BMW.

KÓD: WM0650656040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése