A terméket már nem értékesítjük

Michalsky Cromargan® evőeszköz: szószoskanál

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Michalsky szószoskanál, ahogyan a neve is utal rá, szószok, mártások, öntetek kimeréséhez, tálalásához, adagolásához használandó. Nem csak a konyhában, de az étkezőasztalnál való tálalás során is használható, ideális kisebb adagok tányérra való kimeréséhez.

A Michalskyevőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket, továbbá elegánsak és kényelmes a tartásuk.

A Michalsky kollekció a kortárs városi életstílus megtestesítője. A WMF társaság 20-as évekbeli stílusának új interpretációja. Az igényes kozmopolita divat, a kortárs dizájn és a klasszikus tálalási szokások kombinációját kínálja. Minden alkalomhoz illik.

A kollekció a WMF társaság és a világhíres Michael Michalsky divattervező közös munkájának gyümölcse. Archetipikus formák és geometrikus, lineáris vonalak jellemzik. A kollekció minden egyes eleme különös gonddal van megtervezve, mind az esztétikai oldalát, mind a használati oldalát tekintve. Harmonikus és lenyűgöző.

A Michalsky sorozat termékeinek gyártása során csakis kiváló minőségű alapanyagokat használnak, melyek teljes mértékben megfelelnek a WMF társaság és Michael Michalsky divattervező által felállított normáknak. A sorozatot rozsdamentes Cromargan protect® acélból készült evőeszközök, fehér porcelán, kristálypoharak és Cromargan® acélból készül kiegészítők alkotják – lenyűgöző kivitelben.

Michael Michalsky főként Berlinben tevékenykedő divattervező, aki „lifestyle“ dizánjával vált híressé, munkásságára a divat és a zene fuzionálása a jellemző. Középiskolai tanulmányainak befejezése során a londoni College of Fashion intézményben tanult tovább. Pályafutását a Levi Strauss & Co. társaságnál kezdte, konstrukciós menedzserként. Ezt követően az Adidas márkának dolgozott, ebből 6 évig kreatív igazgatói pozíciót töltött be. Jelenleg különféle ismert művészekkel közösen, belsőépítészeti, formatervezési és díszlettervezői projekteken dolgozik.

Az MCM, a Tchibo vagy a Kappa China társaságok képviseletében is dolgozott. Saját divatcége a Michalsky nevet viseli. 2009-ben megalapította a Michalsky Designlab ügynökséget, azóta olyan világhíres cégek keresik fel a szolgálatait, mint a Sony, a DHL, a Disney vagy a BMW.

KÓD: WM1191186040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése