A terméket már nem értékesítjük

Merit evőeszköz: merőkanál

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Meritmerőkanál különféle levesek, pörköltek és gulyások kimeréséhez szolgál. A merőkanál térfogata nagyjából 200 ml, tehát viszonylag nagyméretű. Bólé kimeréséhez, gyümölcssaláta felszolgálásához is használható.

A WMF Merit evőeszköz modellje időállóan gyönyörű. Első pillantásra a WMF Merit evőeszköz nagyon egyszerűnek tűnik, ugyanakkor tele van érzékeny részletekkel. Amikor kézbe veszi a Merit evőeszközt, minden bizonnyal tudatára ébred annak, hogy mennyi érzékiség rejlik ebben a kollekcióban.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

KÓD: WM1140126040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése