A terméket már nem értékesítjük

Merit Cromargan protect® tálalókészlet

3 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

1 db tálalókanál, 1 db szószoskanál, 1 db tálalóvilla

A Merit tálaló villa különböző szeletelt húsok, füstölt húsok, sajtok, lazac vagy konzervált ínyencségek tálalására szolgál. Használhatja konyhában is húsvillaként, a hús lefogására filézésnél. A tálaló villa két hosszú heggyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az étel könnyű és biztonságos felszúrását. Különösen jól illik asztalnál történő tálaláshoz.

A Merit tálaló kanál zöldséghez, rizshez és burgonyához vagy különböző felfújtakhoz is használható. A tálaló kanál, más néven zöldséges vagy burgonyás kanál, természetesen elengedhetetlen segédeszköz az ételek stílusos és tökéletes felszolgálásához. A tálaló kanál nagyobb a hagyományos kanáltól, és a feje inkább kerek mintsem ovális alakú, hogy az ételeket könnyebb legyen szedni vele. A tálaló kanál nyele hosszú, ami asztalnál való felszolgálásnál előnyös.

A Merit sorozat evőeszközei első látásra egyszerűnek tűnhetnek, ennek ellenére telis-tele vannak kidolgozott részletekkel és egy életre kitartanak. Időtlen dizájnjuk van, gyönyörűek, és ünnepi alkalmakra is illenek. Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

KÓD: WM1140926340

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése