Stelton

Maya 2000 evőeszköz készlet, 4 részes, Norstaal

ikonikus formatervezés 1962-től

  • 33 293 Ft
  • raktáron 4 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: SNC17
Márka: Stelton
Sorozat: Stelton Maya
Dizájner: Tias Eckhof
Anyag: rozsdamentes nemesacél 18/8
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A 4 részes Maya 2000 evőeszközkészlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db kanál
  • 1 db villa
  • 1 db kés
  • 1 db teás-/kávéskanál

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon. Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957. Türelmét és megértését előre is köszönjük!

A Stelton dizájn-filozófiája közel 50 éve diktálja a belsőépítészeti trendeket. Minimalista és innovatív termékeivel valóságos rajongótábort gyűjtött ez idő alatt maga köré. Ma már kijelenthetjük, hogy Niels Stellan H⌀m és Carton Madelaire – a Stelton alapítói – az egyszerű, stílusos, skandináv dizájn hagyományait tükröző termékkoncepcióval beírták magukat az iparművészet történelmébe. A Stelton dizájnerei sajátos perspektívával szemlélik a világot, nevezhetjük ezt egyfajta tudatállapotnak is: „Stelton state of mind“ avagy a megújuló, innovatív, egyszerű és minőségi dizájnba vetet hit.

GYARTÓ KÓDJA: C-17

A márkáról Stelton

Stelton

Az ikonikus, dán Stelton márka termékei minimalista dizájnnal készülnek, tipikus skandináv minimalizmussal. A márka 1960-as indulásától fogva nemzetközi sikereket ért el. Jelenleg dizájn edényeit és konyhai felszereléseit több mint 50 országban értékesítik.