Max Benjamin

Max Benjamin, egy családi márka, amely kézzel készített, luxus gyertyákat és más gyönyörű illatú termékeket kínál, amelyek célja a stresszoldás, a kikapcsolódás és az elme megnyugtatása. Találja meg a saját illatát, és vigye magával mindenhová.
összesen 9 termék

Max Benjamin - a hangulatodnak megfelelő illatok

Max Benjamin egy olyan márka, amely megalakulása óta hullámokat vetett az illatiparban. Az írországi székhelyű márka hírnevet szerzett magának a luxus illatgyertyák, illatkártyák, autós és otthoni diffúzorok, valamint az otthoni illatszerek kategóriájába tartozó további, egyszerre elegáns és kifinomult termékek létrehozásával.

A márkát 15 évvel ezelőtt Orla Van den Bergh alapította az írországi Glencree Valley vadonjában, és Orla iker fiai, Max és Benjamin tiszteletére nevezte el, majd később Mark és David Van den Bergh testvérek fejlesztették tovább, akiket édesanyjuk - Orla - gyertyakészítés iránti szeretete inspirált. Kezdetben természetes viaszokkal és illóolajokkal kísérleteztek, és hamar rájöttek, hogy van érzékük a gyönyörű illatú gyertyák készítéséhez. Első kollekciójuk 2007-ben jelent meg, és azonnal nagy sikert aratott. Max Benjamin stúdiója még mindig a Wicklow-hegységben található, ami inspirálja a márka fenntartható tervezéshez való hozzáállását.

Max Benjamin termékek - találja meg a jellegzetes illatát

Max Benjamin a gyertyák, diffúzorok és otthoni illatszerek fényűző kínálatáról ismert. A márka csak a legjobb minőségű összetevőket, köztük illóolajokat használ termékei előállításához. Minden gyertya olasz pamut ólommentes kanócot tartalmaz, és 100%-ban természetes szója- és kókuszviasszal, valamint illóolajos illatanyaggal készül. Minden egyes gyertya elkészítése több mint hét órát vesz igénybe, és minden egyes gyertyát kézzel öntenek. Az illatokat gondosan keverik, hogy tökéletesen kiegyensúlyozottak legyenek. A márka legnépszerűbb illatai közé tartozik a French Linen Water, a Citromfű és gyömbér, valamint a marokkói mentatea.

A Max Benjamin márka elegáns és kifinomult design-esztétikájáról ismert. A márka csomagolása egyszerű, mégis elegáns, tiszta vonalakkal és visszafogott színekkel. A márka tervezési filozófiája az egyszerűség és az elegancia köré épül, és ez tükröződik a termékek minden elemében.

A márka küldetése és jövőképe

A Max Benjamin márka elkötelezett a szép és természetes termékek létrehozása mellett. A vállalat hisz abban, hogy az illatoknak megvan az ereje ahhoz, hogy átalakítsanak egy teret, és arra törekszik, hogy olyan illatokat hozzon létre, amelyek egyszerre emlékezetesek és hatásosak. A márka küldetése, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek jobbá teszik az emberek életét, akár az otthoni pihenés, akár egy különleges esemény különleges hangulatának megteremtése érdekében használják őket.

A Kulina weboldalon elérhető termékek - illatkártyák, autóillatosítók és illatgyertyák - választékának köszönhetően kiválaszthatja kedvenc illatát, és ezt az illatot jellegzetes illattá vagy háza jellegzetes illatává teheti. A termékek egyszerű és elegáns módja annak, hogy kedvenc illatát mindenhol magáénak tudhassa. A szekrényben, a komódban, a kézitáskában, a hátizsák vagy az autóban. Akár a bőröndödbe vagy a párna alá is becsúsztathatod, ha nem tudsz betelni vele. És hogy őszinte legyek - egyáltalán nem fogunk meglepődni, ha megteszed.