ZWILLING

Mágneses késtartó, ezüst, 30 cm

  • 22 811 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZW32622300
Márka: ZWILLING
Szín / méretek: ezüst, hosszúság 30 cm
Anyag: alumínium
mágnes

Termékleírás

A 30 cm hosszú ZWILLING mágneses késtartó bármilyen kés elhelyezésére alkalmas. Alumíniumból és mágnesből készült. Biztonságos helyet nyújt a kések számára. Megóvja a kések pengéjét, a kések pedig állandóan kéznél vannak. A késtartóra kizárólag tiszta kések helyezhetők.

Csak minőségi tartozékok segítségével lehetnek a kései állandóan kéznél és egyaránt védettek. A német ZWILLING J. A. Henckels társaság magas minőségű mágneses késtartókat késtartó blokkokat kínál különböző kivitelben és méretben. Önnek már csak választania kell! Ön is meggyőződhet arról, hogy a kíméletesen tárolt kések élettartama hosszabb a többi eszközzel együtt tárolt késekénél.

GYARTÓ KÓDJA: 32622-300

A márkáról ZWILLING

ZWILLING

A solingeni Zwilling márka a maga 300 éves múltjával a konyhatechnikai gyártók élmezőnyébe emelkedett. Kínálatában verhetetlen minőségű kovácsolt késeket és ollókat, elegáns rozsdamentes acélból készült edényeket, konyhai segédeszközöket vagy szép manikűrkészleteket találtunk. A ZWILLING hosszú távú sikere magas színvonalú anyagok és fejlett gyártási technológiák használatában rejlik, amelyek kéz a kézben járnak a kézműves kivitelezéssel.