Magasfalú edény Ø 24 cm original profi collection®

Kód: FS08411324000
82 790 Ft
Raktáron (5 db)

Fissler original pro collection® főzőedények - profiktól profiknak. Robusztus rozsdamentes acél anyag és nehéz, szorosan záródó fedél, ez az a fajta főzőedény, amelyet minden professzionális konyhában megtalál. A konyhai felszerelésekkel szemben támasztott növekvő igények egyértelmű jelzésként szolgáltak egy professzionális edénysorozat létrehozására.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Fissler original pro collection® edények 18/10 (18% króm, 10% nikkel, 72% acél), rozsdamentes acélból készülnek, higiénikusak, könnyen tisztíthatók és rendkívül ellenállók a korrózióval szemben. A CookStar aljnak köszönhetően minden főzőlapon használható, beleértve az indukciót is. Mosogatógépben és sütőben is használható.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egyéni edények
Garancia: 2 év
Sorozat: Fissler original profi collection®
Méret: 24 cm
Terméktípus: Edény
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SA Szerző | 7.7.2021
Indukciós főzőlapon volt eddig használva, full acélötvözet rendes aljjal (CookStar) és az elvárt tepóban (gyorsan) melegszik. Nem egy perforált fémlap van az alu edény alján, hogy valamilyen szinten menjen indukcióssal. Maximálisan elégedet vagyok vele.
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350