Fissler

Luno crepe special serpenyő, tapadásgátló felülettel, Ø 28 cm

palacsintára, wrapra, omelettre

 • 40 570 Ft
 • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: FS5638628100
Márka: Fissler
Sorozat: Fissler luno®
Szín / méretek: Ø 28 cm, a nyél hossza 31 cm, magasság 2 cm
Anyag: alumínium mag
használható indukciós főzőlapon
hőálló fül / nemesacél fogantyú
matt
mosogatógépben nem tisztítható
tapadásgátló felület

Termékleírás

A luno crepe special serpenyő a következőkből áll:

 • 1 db palacsintasütő
 • 1 db sodrófa

A Fissler luno® edények új utakat nyitnak a gasztronómia és a kulináris élvezetek kedvelői számára, hiszen praktikus méreteikkel és adottságaikkal új inspirációt, új lehetőségeket jelentenek, amelynek egy háziasszony sem tud ellenállni. A kiváló minőségű, karcolásoknak ellenálló, tapadásgátló belső felülettel rendelkező edényben játszva készíthetők el a kényesebb ételek is, mint például a halak, kagylók, sajtok, rizottó, vagy különleges mártások. Elég csak pár csepp zsiradékot használnia, az ételek így is tökéletesen átsülnek, és nem égnek oda. Ebben a serpenyőben – talán mágikusan fekete színének is köszönhetően – csodálatos ételeket készíthet, s csak Önön múlik, hogy a tálalásnál felfedi-e boszorkánykonyha titkát, vagy sem.

 • A Protectal Plus tapadásgátló felületnek hála kiválóan ellenáll a mechanikus sérülésekkel szemben, és nem ég le benne az étel.
 • Magas színvonalú technikai kidolgozottság
 • Alumíniummagjának köszönhetően kiváló hővezető képességgel rendelkezik, ezért energia- és időtakarékos a vele való főzés.
 • Rozsdamentes acélnyele az intelligens szigetelő karikáknak köszönhetően a főzés egész ideje alatt hideg marad.
 • A CookStar edényaljnak köszönhetően minden tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • ütőben való sütésre is alkalmas.
 • Mosogatógépben nem tisztítható – a mosósó és a hirtelen hőmérséklet változás negatívan befolyásolná az edény élettartamát.
 • A KitchenInnovation of the year 2012 versenyen a dizájn és minőség kategóriában is első helyen végzett.
 • Meghosszabbított, 3 éves garancia.

Legyen Önből is palacsintasütő bajnok!– nem kell hozzá más, csak ez a prémium minőségű Fissler palacsintasütő. A serpenyő alakját pontosan úgy tervezték, hogy a papírvékony palacsinták is könnyedén lecsusszanjanak róla. Pörgesse fel a palacsintasütést, dobálja az égbe egyiket a másik után, majd csusszantsa a tányérra, és kész is a finom desszert. De ha inkább egy laza rántottát sütne, vagy a wrap lapokat melegítené át, akkor is ezt a serpenyőt ajánlott elővenni a szekrényből. .

A tökéletesen sima és egyenes CookStar edényalj minden tűzhelytípuson kiválóan használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az alumíniummaggal ellátott szendvicsaljnak köszönhetően a hő egyenletesen cirkulál az edényalj és az edényfal között, így rendkívül sok energiát és időt takaríthatunk meg a főzés során.

Alacsony peremű palacsinta- és omlettsütő serpenyő.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

GYARTÓ KÓDJA: 56 386 28 100

A márkáról Fissler

Fissler

A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás.