Kód: TH1190080000110229
Márka: Thomas
Sorozat: Thomas Loft
Dizájner: Queensberry Hunt
Szín / méretek: Ø 28 cm
Anyag: használható mikrohullámú sütőben
Thomas Rosenthal porcelán
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Loft sorozat tulajdonságai:
  • Minőségi, kemény porcelánból készült.
  • A kifinomult, elegáns dizájn letisztult vonalakkal párosul.
  • Tiszta, fehér porcelán, melyben gyönyörűen kitűnnek az ételek.
  • A porcelán felületi struktúrája finom, visszafogott mintázatot rajzol ki.
  • Jól kombinálhatók és helytakarékosak, mivel egymásra rakhatóak.
  • Használható mikróhullámú sütőben is.
  • Mosogatógépben tisztítható.
A német Thomas társaság műhelyéből származó Loft sorozat termékei minőségi, kemény porcelánból készültek és a használati porcelán kollekció részei. E sorozat termékei szemet gyönyörködtetőek, egyes darabjainak felületi struktúrája barázdált, így azok fogása kényelmes. A Loft porcelán garantáltan örömet szerez minden használójának! A Loft sorozatban különböző formájú - kerek, ovális és szögletes és különböző méretű porcelán termékek találhatók, ezért a tányérok, tálkák, vagy a csészék rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőséget kínálnak. A sorozat egyes darabjai tetszőlegesen, szükség és ízlés szerint kombinálhatók. Legyen szó a reggeli tálalásáról, ebédről, vagy egy többfogásos pazar vacsoráról, e sorozat termékei közt mindig megtalálja, amire épp szüksége van, dizájnjuknak köszönhetően pedig harmóniát varázsolnak a megterített asztalra.

A Thomas társaság a Rosenthal cégcsoport tagja. A Thomas márka porcelán termékei nem csak mutatósak és elegánsak, hanem praktikusak is. Használhatók mikróhullámú sütőben és tisztíthatók mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 11900-800001-10229

A márkáról Thomas

Thomas

A Thomas márka első osztályú porcelánjai évszázados történelmük ellenére kreatív tervezéssel és a színárnyalatok felhasználásával elnyerik fiatalok tetszését. Termékeik közvetlenül az asztalok kreatív díszítésére szólítanak fel. Egyszerű alakzatok illeszkednek a klasszikus és modern belső térbe. A finom vonalaknak köszönhetően könnyen kombinálhatók.