A terméket már nem értékesítjük

LINEN konyharuha, kisméretű, 2 db, walnut, 32 x 32 cm

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Georg Jensen Damask egy nagy múltú, családi vállalkozás, mely már 1756 óta foglalkozik egyedi, különleges textilek tervezésével és gyártásával. Hosszú évszázadok kemény és kitartó munkájának köszönhetően komoly szaktekintély övezi és manapság már a világ legjobb textiművesei között tartják számon. A Georg Jensen Damask a hagyományos szövőmesteri tradíciót modern és markáns északi jellegű dizájnelemekkel ötvözi, a legeslegfinomabb, legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, nagy hangsúlyt fordítva az egyedi és precíz szövőtechnikákra. Dizájnerjeit a világ leghíresebb tervezői, művészei közül válogatja ki, akik igazi szenvedéllyel élik meg a művészetüket, mesterségüket. Érdekes, ám nem meglepő tény, hogy 1992-től datálva a dán királyi család és őfelsége II. Margit királynénak az egyik elsődleges textil beszállítója, így a királyi születésnapokon, királyi esküvőkön, bálokon sosem hiányozhatnak Georg Jensen Damask textiljei.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

KÓD: GD42598732112

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése