Kód: GD42598732112
Márka: Georg Jensen Damask
Sorozat: Georg Jensen Damask LINEN
Dizájner: Rikke Salto / Kasper Salto
Szín / méretek: kéregbarna / hossz 32 cm, szélesség 32 cm
Anyag: 100% lenvászon
mosógépben 60°C-ig mosható
szárítható szárítógépben

Termékleírás

A Georg Jensen Damask egy nagy múltú, családi vállalkozás, mely már 1756 óta foglalkozik egyedi, különleges textilek tervezésével és gyártásával. Hosszú évszázadok kemény és kitartó munkájának köszönhetően komoly szaktekintély övezi és manapság már a világ legjobb textiművesei között tartják számon. A Georg Jensen Damask a hagyományos szövőmesteri tradíciót modern és markáns északi jellegű dizájnelemekkel ötvözi, a legeslegfinomabb, legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, nagy hangsúlyt fordítva az egyedi és precíz szövőtechnikákra. Dizájnerjeit a világ leghíresebb tervezői, művészei közül válogatja ki, akik igazi szenvedéllyel élik meg a művészetüket, mesterségüket. Érdekes, ám nem meglepő tény, hogy 1992-től datálva a dán királyi család és őfelsége II. Margit királynénak az egyik elsődleges textil beszállítója, így a királyi születésnapokon, királyi esküvőkön, bálokon sosem hiányozhatnak Georg Jensen Damask textiljei.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

GYARTÓ KÓDJA: 42598732112

A márkáról Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask

A Georg Jensen Damask textil márka már nemzedékek óta tervezi és gyártja a kiváló minőségű Damaszk háztartási szöveteket. A kiemelkedő szépségnek és minőségnek köszönhetően a Georg Jensen Damask a dán királyi család kedvenc márkája.