Meadows

Libertine Spirit illatgyertya, medium, borostyán sárga

meleg, felszabadító fűszeres illat

  • 15 254 Ft
  • raktáron 2 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: MW1004
Márka: Meadows
Sorozat: Meadows Classic
Szín / méretek: borostyán sárga, 260 g, égési idő akár 60 óra
Anyag: 100% szójaviasz
100%-os egyiptomi pamut
kézi gyártmány
kézzel fújt
papír
üveg

Termékleírás

Az illatgyertyát elegáns fekete papírdobozban szállítjuk.

Összetevők

A Meadows illatgyertyák Prágában készülnek nagy odafigyeléssel öszegyűjtött, kiváló minőségű helyi és külföldi alapanyagból. A gyertyák alapanyagát az öko szójából nyert faggyú adja, amely nem hagy nyomot. A kanóc egyiptomi öko pamutból készül, amelyet kézzel sodornak, így garantált a tökéletes, égéstermék-mentes gyertyaláng, amely nem hagy fekete koromfoltot a gyertyán. A gyertya illatanyagának minőségét híres és elismert francia parfümkészítők garantálják.

Minőség

Az illatgyertyák kézzel, kis mennyiségben készülnek, hogy a vásárlókhoz csakis különleges, lélekkel rendelkező termék kerüljön.

Üveg

A Meadows egyedülálló, művészi dizájnú, kézzel fúvott üveg gyertyatartói Csehországban készülnek immár egy évszázada. A gyertyaláng mesésen szép alakzatokat rajzol a dombormintás, különféle színű üvegen keresztül a falra, bársonyos, meghitt hangulatot varázsolva a lakásban. A Meadows nem hagyatkozik a véletlenre, a legteljesebb harmóniára törekedve minden illathoz színben hozzá illő gyertyatartót választottak.

Díszdoboz

A minimalista dizájnú, elegáns, organikus struktúrájú, fekete papírdoboz újrahasznosítható anyagból készül Csehországban. A letisztult forma csak még jobban kiemeli a gyertyák különleges eleganciáját és szépségét.

Hagyomány

A Meadows koncepciója a hagyományok újraélesztése és továbbgondolása.

GYARTÓ KÓDJA: 1004

A márkáról Meadows

Meadows

A cseh Meadows illatgyertyákat először 2012-ben gyújtották meg. Kézi munkával készülnek egy apró csehországi műhelyben, a helyi természet adta gazdag adottságok felhasználásával. Az illatgyertyákon kívül figylemre méltók a kezzél fújt tartók, a csehországi Kamenický Šenov városából.