Nordic Ware

Lemon Trio Loaf Bundt® citromos piskóta sütőforma, 3 adagos

tapadásgátlós réteggel bevont öntött alumíniumforma

  • 15 178 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: NW91148
Márka: Nordic Ware
Szín / méretek: réz; hosszúság 32,5 cm; szélesség 16,3 cm; magasság 6,3 cm; 1,4 liter; súly 0,66 kg
Anyag: mosogatógépben nem tisztítható
öntött alumínium
sütőben 200 °C-ig használható
tapadásgátló felület

Termékleírás

FIGYELEM! A tapadásgátlós réteget az első használat előtt inicializálni kell! Ami annyit takar, hogy ki kell égetni, mégpedig úgy, hogy be kell tenni egy 180 °C-ra előmelegített sütőbe, pontosan 20 percre.

Az amerikai Nordic Ware a megszállott háziasszonyok és cukrászok elsőszámú kedvence, elsősorban kiváló minőségű sütőformáiról ismert. Közülük is a cég ikonikus terméke, a prémium kategóriás, alumíniumöntvény Bundt® kuglófsütő hódít világszerte, már több, mint fél évszázada. A sütőformák és a praktikus, okos, sütéshez használatos eszközök széles skáláján túl a cég igazán eredeti reggeliző serpenyőket, speciális torta- és muffindíszítő eszközöket, valamint a kész süti-műremekek hordozására alkalmas dobozokat, edényeket is kínál.  

A Nordic Ware sikere maga a megvalósult amerikai álom! Az ifjú házaspár, Henry David Dalquist és felesége, Doroty, 500 dollárral és néhány jó ötlettel a zsebében alapította ezt a kis családi vállalkozást 1946-ban, a Minnesota állambeli Minneapilisban. A kis cég termékei,elsősorban ikonikus edényüknek, a Bundt® kuglófformának köszönhetően, a világ 70 millió háztartásában jelen vannak. Ez az erős biztonság- és küldetéstudatot sugározzák a Nordic Ware kiváló minőságű termékei.

GYARTÓ KÓDJA: 91148

A márkáról Nordic Ware

Nordic Ware

Az amerikai Nordic Ware márka a sütőformák és a konyhai segédeszközök szinonimája. 1946-ban alapította a svéd származású amerikai Henry David Dalquist. A márka a háziasszonyok és cukrászok körében világszertte hínévre tett szert, az ikonikus Bundt® öntött alumíniumból készült kuglofsütővel, amelyet mára már több mint 70 millió háztartásban megtalálhatunk!