A terméket már nem értékesítjük

Lábas "bouillabaisse" halászlé készítéshez, öntöttvas fedővel, Ø 28 cm, sötétkék

öntöttvas

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A bouillabaisse lábast halászlé készítésére tervezték, öntöttvas fedelét stílusos hal alakú fogantyú díszíti. A halászlé készítésén kívül tökéletesen alkalmazható zöldség készítéséhez, húsok párolásához, de akár sütéséhez is.

A Staub lábas örök segítség párolás, sütés, levesek és egytálételek készítése során.

Az edény nemcsak főzésre, hanem tálalásra is alkalmas, a benne lévő ételt sokáig melegen tartja és ugyanakkor nagyon jól mutat az asztalon.

A zománcozott matt fekete belső felületnek köszönhetően az ételek mindig finomak és ízletesek lesznek. A levegő zárt térben történő keringése és a kis kiugrások a fedő alján megteremtik a lassú főzéshez és pároláshoz szükséges ideális körülményeket.

A Staub öntöttvas edényeket a neves főszakácsok is imádják rendkívüli tulajdonságuk miatt: hosszú ideig megtartják a hőt, kiemelik az ételek ízét és gyakorlatilag tönkretehetetlenek.

A bouillabaisse lábastulajdonságai:

  • Alkalmas az étel közvetlen tálalására.
  • Hal alakú fogantyúval ellétott fedél.
  • A zománcozott öntöttvas edény nagyon tartós, korrózióálló, színmegőrző, kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló zománcréteggel van bevonva.
  • A sima edényalj bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
  • A terméket szigorú teszteléseknek vetették alá, hogy az optimális funkcionalitás hosszú távon biztosítva legyen, és az ételek íze is kitűnjön.

KÓD: ST1112991

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése