Staub

Lábas "bouillabaisse" halászlé készítéshez, öntöttvas fedővel, Ø 28 cm, sötétkék

öntöttvas

  • 114 125 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ST1112991
Márka: Staub
Sorozat: Staub Noir, Gris & Bleu - sötétkék
Szín / méretek: sötétkék; Ø 28 cm; 4,65 liter
Anyag: használható indukciós főzőlapon
Staub öntöttvas

Termékleírás

A bouillabaisse lábast halászlé készítésére tervezték, öntöttvas fedelét stílusos hal alakú fogantyú díszíti. A halászlé készítésén kívül tökéletesen alkalmazható zöldség készítéséhez, húsok párolásához, de akár sütéséhez is.

A Staub lábas örök segítség párolás, sütés, levesek és egytálételek készítése során.

Az edény nemcsak főzésre, hanem tálalásra is alkalmas, a benne lévő ételt sokáig melegen tartja és ugyanakkor nagyon jól mutat az asztalon.

A zománcozott matt fekete belső felületnek köszönhetően az ételek mindig finomak és ízletesek lesznek. A levegő zárt térben történő keringése és a kis kiugrások a fedő alján megteremtik a lassú főzéshez és pároláshoz szükséges ideális körülményeket.

A Staub öntöttvas edényeket a neves főszakácsok is imádják rendkívüli tulajdonságuk miatt: hosszú ideig megtartják a hőt, kiemelik az ételek ízét és gyakorlatilag tönkretehetetlenek.

A bouillabaisse lábastulajdonságai:

  • Alkalmas az étel közvetlen tálalására.
  • Hal alakú fogantyúval ellétott fedél.
  • A zománcozott öntöttvas edény nagyon tartós, korrózióálló, színmegőrző, kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló zománcréteggel van bevonva.
  • A sima edényalj bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
  • A terméket szigorú teszteléseknek vetették alá, hogy az optimális funkcionalitás hosszú távon biztosítva legyen, és az ételek íze is kitűnjön.

GYARTÓ KÓDJA: 111 29 91

A márkáról Staub

Staub

A Staub egy francia márka, amely az egész világon ismert öntöttvas edényeket gyárt. A Staub-edényeket, serpenyőket vagy tálalóedényeket több mint 50 országban értékesítik, és nem véletlen, hogy a cég neves francia márkává vált.