A terméket már nem értékesítjük

Kult Cromargan protect® evőeszköz: espresso kanálkészlet

6 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Kult eszpresszó kanál, más néven mokkás kanál, csupán eszpresszó kávéhoz használatos. Kiválóan alkalmas teához is. Az ismert olaszt eszpresszó kávét általában étkezés után szolgálják fel, és az eszpresszó kanál is kifejezetten ennek az italnak az apró csészéinek csészealjaihoz készül. Az eszpresszó kanál kisebb és apróbb, mint a hagyományos kávés-/ teáskanál. A kínálat valamennyi WMF evőeszköz kollekcióhoz tartalmaz dizájnban megegyező eszpresszó kanalakat.

A WMF márkájú Kult evőeszközkészlet tiszta és harmonikus formájával megnyeri Önt. A körvonalak lényegében klasszikusak, ugyanakkor egyszerű és modern hatást keltenek. A Kult sorozat összes evőeszköze nagyszerűen kiegyensúlyozott, fogásuk kellemes, széleik lekerekítettek. Az evőeszközkészlet a klasszikus és a modern konyhákba egyaránt illik.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

KÓD: WM1260966340

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése