Kuktakészlet 2 db Perfect 3,0 l és 6,5 l

Kód: WM0792669990
93 290 Ft
Raktáron (4 db)

A WMF 2 darabos (3,0 liter és 6,5 liter) Perfect kuktakészlet a következőket tartalmazza:

 • Perfect kukta betét nélkül, fedővel; 6,5 liter; Ø 22 cm
 • Perfect kukta fedő nélkül; 3,0 liter; Ø 22 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Perfect kukta:

 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, dunsztoláshoz vagy befőzéshez alkalmas
 • Klasszikus időálló dizájn ötletes technológiával ötvözve
 • Csúszka vezérlés a nyélben a fedő kinyitásához / bezárásához és a pára kiengedéséhez
 • Biztonságos nyitás segítő biztosíték és mechanikus nyomásjelző
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból készül
 • Tökéletes hőátvitelt biztosító univerzális TransTherm® alj
 • Valamennyi tűzhely típushoz, beleértve az indukciósat is
 • Belső mérőskála segíti a könnyebb mérést
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • A fazék és a fedő mosogatógépben mosható
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect kukták már hosszú ideje jó hírnévnek örvendenek. Hagyományos időálló dizájnjuk ötletes technológiával párosul. Kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező és minimális karbantartást igényelő anyagból, Cromargan®fényezett 18/10 rozsdamentes nemesacélbólkészülnek.

Levehető kuktanyél, melyet a pontos főzési eredmények érdekében beépített nyomásjelzővel, míg a fedő zárásához és nyitásához csúszkás vezérlővelláttak le. Segítségével könnyen szabályozható a fazékban lévő gőz mennyisége – a vezérlő csúszka előre tolásával egyszerűen és biztonságosan, a testtől távolodó irányban, kiengedhető a pára a fazékból. A nyél használat után leöblíthető, a fazék és a fedő mosogatógépben mosható.

A Perfect sorozatú kukták mechanikus nyomásjelzője színjelzés segítségével ad tájékoztatást a kukta belső nyomásáról. Amennyiben levest, gulyást vagy például nagy húsdarabokat szeretne főzni a kuktában, a belső hőmérsékletnek 117 °C körül kell lennie, ami a második narancssárga csíknak felel meg. Azonban ha zöldséget vagy halat szeretne a fazékban készíteni, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 109 °C-ot. Ilyen esetben a nyomásjelzőnek szabad az első narancssárga jelzéstől feljebb mennie. Az itt található táblázat az egyes élelmiszerek főzési idejével kapcsolatos részleteket tartalmazza.

A WMF kukták további előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, mely az indukciós tűzhellyel egyetemben minden típusú tűzhelyen használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában a főzési idő a hagyományos főzési módhoz képestközel 70%-kal rövidebb, ezáltal kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. A kuktákban ezen kívül speciális betétjük jóvoltából egyszerre több étel is főzhető.

Az ételek saját levükben történő főzésekor azok aromája és íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának különböző alkalmazási területeken veheti hasznát: főzhet benne leveseket vagy ragukat, párolhat és süthet benne húst, párolhat vagy párában főzhet benne zöldséget, fagyasztott élelmiszereket engedhet ki benne, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A Cromargan® acél nemesítéssel létrehozott kiváló minőségű rozsdamentes acél. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Ugyanez érvényes a Jo dizájn műhely Perfect sorozatú kuktáira is. Laubner. A WMF ezekre a fazekakra meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kukták
Garancia: 2 év
Súly: 5.75 kg
Sorozat: WMF Perfect
Darabszám: 2 db
K překladu: CZ AUTO
Margin: B
Terméktípus: Kukta

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés