Gyorsfőző PERFECT PLUS 4,5 l, lyukasztott betét nélkül, WMF

Kód: WM0793129990
Márka: WMF
81 210 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

APerfect Plus gyorsfőzők polírozott 18/10 Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek, amely kiváló teljesítményű és minimális karbantartást igénylő anyag. A gyorsfőző levehető fogantyúja csúszóelemmel rendelkezik a fedél zárásához/nyitásához vagy a gőz kibocsátásához, valamint beépített nyomásjelzővel a pontos főzési eredmények érdekében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A WMF perforált betét nélküli 4,5 l űrtartalmú Perfect Plus kuktáról röviden:

 • Perforált betét nélkül
 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, dunsztoláshoz vagy befőzéshez alkalmas
 • A jól bevált technológiát ötvözi a modern tervezéssel
 • Fedő nyitás / zárás és pára kiengedés a nyélben lévő csúszó vezérlő segítségével
 • Biztosíték és mechanikus nyomásjelző segíti a nyitás biztonságát
 • 18/10 Cromargan fényezett rozsdamentes nemesacélból készül
 • Univerzális TransTherm® alj tökéletes hőátvitellel
 • Valamennyi tűzhelyhez, beleértve az indukcióst is
 • Lángvédelemmel ellátott fül és nyél
 • Belső mérőskála segíti a mérést
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • A fazék és a fedő mosogatógépben mosható
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!
 • Díjnyertes formatervezésű termék: Red Dot Design Award

A Perfect Plus kukták18/10 Cromargan® fényezett rozsdamentes nemesacélból készülnek. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor minimális karbantartást igényel. A kukta levehető nyelét a pontos főzési eredmény eléréséhez a fedő zárását /nyitását, illetve a pára kiengedését biztosító csúszkával és beépített nyomásjelzővel látták el.

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect Plus sorozatú kuktákon található mechanikus nyomásjelző színjelzéssel ad tájékoztatást az edény belsejében lévő nyomásáról. Amennyiben levest, gulyást vagy például nagy húsdarabokat szeretne főzni a kuktában, a belső hőmérsékletnek 117 °C körül kell lennie, ami a második narancssárga csíknak felel meg. Azonban ha zöldséget vagy halat szeretne a fazékban készíteni, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 109 °C-ot. Ilyen esetben a nyomásjelzőnek szabad az első narancssárga jelzéstől feljebb mennie. Az itt található táblázat az egyes élelmiszerek főzési idejével kapcsolatos részleteket tartalmazza.

A WMF kukták további előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, mely az indukciós tűzhellyel egyetemben minden típusú tűzhelyen használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában a főzési idő a hagyományos főzési módhoz képest majd 70%-kal rövidebb, ezáltal megkíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. Ugyanakkor a speciális betéteknek köszönhetően a kuktákban egyszerre több étel is főzhető.

Saját lében történő főzés esetén az élelmiszerek aromája és saját íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának sokoldalúan veheti hasznát a konyhájában: levesek vagy egytálételek főzhetők benne, párolhatja és megsütheti a húst, megpárolhatja vagy a párában megfőzheti a zöldséget, kiengedheti a fagyasztott ételeket, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden másra is használhatja.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A Cromargan® kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely acél nemesítéssel jön létre. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Mindez a Studio Wagner műhely Perfect Plus kukta sorozatára is érvényes: Dizájn. A WMF ezekre a fazekakra meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kukták
Jótállás: 2 év
Súly: 3.71 kg
Terméktípus: Kukta
Sorozat: WMF Perfect Plus
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
A tétel elfogyott…

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428