ZONE

Kozmetikai tárolódoboz, téglalap alakú, black

  • 4 912 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZO330516
Márka: ZONE
Szín / méretek: fekete, hosszúság 22 cm, szélesség 13 cm, magasság 14 cm
Anyag: polipropilén

Termékleírás

Dizájnos tároló, melyben tökéletesen elférnek a sminkkellékek vagy épp a fürdőszobai kiegészítőink, kezdve a fogkrémtől egészen a hajkeféig. Átlátszó kivitelezése nem csak mutatós, de praktikus is, mindig minden kéznél van és jól látható!

  • dizájnos és praktikus tárolóbox
  • sminkkellékek vagy egyebek tárolására
  • könnyen tisztítható felület
  • minőségi akrilüveg

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

GYARTÓ KÓDJA: 330516

A márkáról ZONE

ZONE

A dán ZONE márka termékein a skandináv minimalista jegyek olyan erősen érzőnek, hogy azonnal felismerhetők, még a széles választék ellenére is. A márka célja a folyamatos innováció, a családi konvenciók kihívása és a kíváncsiság megteremtése.