MAUVIEL

Kovácsolt réz pezsgőhűtő, bronz fülekkel, Ø 20 cm

ónozott belső felülettel

  • 108 597 Ft
  • raktáron 2 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ML270703
Márka: MAUVIEL
Sorozat: MAUVIEL M’30
Szín / méretek: Ø 20 cm, magasság 20 cm, 1 darab palackhoz
Anyag: bronz fül/fogantyú
cinkezett belső
réz

Termékleírás

A Mauviel társaság megalkotta a borászati kellékek termékcsaládját. Ezek a termékek fényezett kovácsolt alumínium és ónozott belsővel ellátott fényezett kovácsolt réz változatban kaphatók. Nagyon mutatós a speciális, teljesen réz pezsgőhűtő tál is. Az M’30 sorozat termékei minden környezetben jól mutatnak.

A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben!

Karbantartás:

  • Sose használjon fehérítőszert tartalmazó tisztítószereket az edények tisztításához! Visszafordíthatatlan károkat okozhatnak.
  • Amennyiben az étel odasülne, áztassa be az edényt forró, szappanos vízbe.
  • A rézedények fényes felületének visszaállításához használja a "Copperbrill" réztisztító pasztát. További információért kattintson ide.
  • A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben! A mosogatógépekben használt tisztítószerek rendkívül agresszívak és jelentősen csökkentik az edények élettartamát.

GYARTÓ KÓDJA: 2707-03

A márkáról MAUVIEL

MAUVIEL

A Mauviel 190 éve alakult Normandiában, azaz a rézedények és konyhai kiegészítők gyártásáról híres régióban. A Mauviel márka kiváló minőségű, rézből, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készíti termékeit. A választékában megtalálja a nem tapadós felülettel rendelkező edényeket, két vagy több anyagot ötvöző edényeket, vagy réteges edényeket.