Kód: WS32220419
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Citromsárga
Szín / méretek: citromsárga, szélesség 15 cm, hosszúság 13 cm, magasság 27 cm
Anyag: minőségi, porfestett acél pléh
rozsdamentes nemesacél

Termékleírás

Ez a stílusos Wesco mérleg két funkciót egyesít magában: mér és egyben az időt is mutatja. A mérleg 4 kg-ig terhelhető. A praktikus méretekkel rendelkező mérőtál rozsdamentes acélból készül, mosogatógépben nem szabad tisztítani. Az óra klasszikus AA elemre működik, mely a csomagolás része. Retrós stílusa üdítően és felettébb vidáman hat bármely háztartásban.

Az amerikai formatervezésű, de német alapossággal gyártott Wesco konyhai kiegészítők élénk tartozékai minden konyhának. Hosszú évtizedeken keresztül szolgálnak, mindennapos használat mellett is. A Wesco termékek ezért nem csak a dizájnkedvelők, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ami már önmagában is garancia a minőségre.

GYARTÓ KÓDJA: 322204-19

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.

Fejlesztjük a Kulinát az Ön számára!

Jelenleg kulcsfontosságú változások vannak folyamatban raktárkezelésünkben az rendelések még gyorsabb feldolgozása érdekében. A csomagok szállítását ezért 2020.4.6-ig felfüggesztjük. Köszönjük a megértését! A Kulina csapata.